Justitie…

Wes HardinOntdek de verschillen:

Aanklacht in moord op Palestijnse tiener
17/07/14 – 13u27  Bron: Belga
De drie vermoedelijke moordenaars van de Palestijnse tiener Mohammed Abu Khedair zijn aangeklaagd. Volgens een mededeling van het Israëlische ministerie van Justitie gaat het om drie joodse verdachten, een 29-jarige man uit een nederzetting op de Westelijke Jordaanoever en twee 16-jarigen, die tot bekentenissen zijn overgegaan.
Twee van de aangeklaagden worden ook poging tot ontvoering ten laste gelegd. De hoofdverdachte en één van de minderjarigen hadden daags voor de moord geprobeerd een zevenjarige Palestijnse jongen te kidnappen uit de handen van zijn moeder. Alle drie worden ook beticht van het in brand steken van twee auto’s en een winkel van Arabieren.

De 16-jarige Palestijn werd twee weken geleden levenloos teruggevonden in een bos bij Jeruzalem. Het zou om een vergeldingsdaad gaan voor de moord op drie Israëlische jongeren.  (17/07/14 – 13u27  Bron: Belga)

En de tegenstelling:

Als een Palestijn een hele familie uitmoordt en daarbij een zuigeling de keel oversnijdt wordt hij geëerd als held door zijn volk.  Volg bruggetje naar “De gruwelijke moordpartij op de familie Fogel”

Als Palestijnen drie Joodse tieners ontvoeren en vermoorden doet Hamas al het mogelijke en zelfs het onmogelijke om Israël te belemmeren hen te vinden.

Wes Hardin

1 gedachte op “Justitie…

  1. Mijn zorgenloze vacantie eindigde toen ik opnieuw en bewust , Golfbrekers en het nieuws begon te lezen . Zijn wij dan echt de enigen met gezond verstand in deze puberachtige zogezegde beschaafde maatschappij . Macht en een middeleeuwse godsdienst zijn momenteel de orgelpunten . In welke eeuw leven wij feitelijk ? De bijdrage van Wes Hardin is alweer een mooi voorbeeld van een beschaafde maatschappij en primaten die nog maar pas rechtop kunnen lopen. Toch kiest het merendeel de zijde van de primaten . Tot op heden heb ik geen weet van betogingen tegen het geweld van Hamas , integendeel ! Israel heeft blijkbaar geen recht om zich te verdedigen tegen de pesterijen van hun buurlanden . Spijtig voor de primaten maar de Joden laten zich niet meer gedwee afslachten . Ze stropen de broek af van hun belagers en geven ze kletsen op hun blote kont en vliegen in de hoek met ezelsoren ! om te leren hoe ze hun verstand moeten gebruiken.

Reacties zijn gesloten.