Julia, de lieveling van het Westen, fluistert kooswoordjes aan het adres van de Russen

timoDe Oekraïense engel met de blonde vlechtenkrans is ‘bereid de bastaard Poetin een gat in zijn hoofd te schieten”.

Niemand kan er nog ervan uitgaan dat een telefoongesprek niet afgeluisterd wordt.  Ook de omwille van corruptie veroordeelde Julia Timoschenko niet.

Een bloemlezing van haar proza:

 “Ik ben bereid een wapen ter hard te  nemen en deze bastaard (Poetin) in zijn hoofd te schieten… Het wordt tijd dat we onze geweren nemen en deze vervloekte Russen afmaken samen met hun leider…” (Bron: Bild)

En dan gaat ze op dezelfde élan verder: “Ik zou al mijn relaties aanspreken en heel de wereld zich laten opstellen opdat van Rusland slechts verbrande aarde achter blijft… En tegen de 8 miljoen Russen in Oekraïne kunnen slechts kernwapens helpen!” (Bron: Rianovosti)

“Het gaat te ver! Smeerlap! We moeten ons wapens aanschaffen en dan deze verdoemde Kazaps (een beledigende Oekraïense uitdrukking voor Russen) samen met hun leider ombrengen…”
“Smeerlappen, zelfs geen verbrande aarde moet daar nog te vinden zijn waar nu Rusland is… Bron: Kopp online)

Deze Engel des Doods is de lieveling van de politiek-correcte media en van de  krijgsheren uit het Westen.  Hier volgt het gesprek:

Of via dit bruggetje van RT met Engelse ondertiteling.

2 gedachten over “Julia, de lieveling van het Westen, fluistert kooswoordjes aan het adres van de Russen

  1. Een agressief en niet al te snugger volk me dunkt. Gelukkig ligt Duitsland als een buffer tussen hen en ons, ze zullen daar wel blijven hangen als ze tot Schengen toetreden, nazidwepers als het zijn.

  2. In dat mooie uiterlijk van Julia Timos… enz enz schuilt een weerzinwekkend monster , iets dat wil vernietigen omdat zij niet over de gave beschikt om met diplomatie iets op te bouwen . Die anderen of “grooten” der aarde laten hun oren hangen , misschien in de hoop dat zij met Julia eens naakt kunnen gaan zwemmen in de zee , zoals traditioneel bij open VLD . In ieder geval hoort zij bij de correcte politiek zoals wij die ook kennen ! Wie Niet Voor Ons Kiest… Is Tegen Ons en moet met alle middelen worden bestreden Ik ken een Groter Gevaar dan de opwarming der aarde

Reacties zijn gesloten.