Twietjes: “De #NVA is geen separatistische partij. Wij pleiten voor #confederalisme. Separatisme is de karikatuur die men daar van maakt.”

 1. Twietjes
  De N-VA heeft ook een slogan ‘Minder, minder, minder… separatisme.  Een kabouterslogan, voor een mini-onafhankelijkheid. 
  Er is blijkbaar een verschil tussen een redelijke partij en een separatistische partij.  “Redelijk” als synoniem voor “raison d’état”. 
  Lees hier de Twitterberichtjes:

  @MDevoldere ik ook. Bedankt voor de moeite. Maar ik vind dat er geen duidelijk antwoord komt op de ja/neen vraag. Mss straks van @de_NVA

 2. @hv1967 @MDevoldere @de_NVA wie VL onafhankelijk wil maken, nu of op termijn, is dat geen separatistische partij? En keuze zoals een ander.

 3. @MDevoldere @tijd @de_NVA heb ik gelezen. Maar na tweet van gisteren for the record: is N-VA nu ja of neen een separatistische partij?

 4. @CoMatthias ik vrees van niet, of toch niet expliciet genoeg om het als ‘feit’ te kunnen gebruiken in analyses en in onderwijs. Veelzeggend.

 5. @CoMatthias het is nochtans verwarrend. En velen komen het ook vragen. Mag ik dan even uitzoeken wat ik moet antwoorden?

 6. @MDevoldere @de_NVA dus niet langer Vlaamse onafhankelijkheid als doel, dus niet langer een separatistische partij? Officiële standpunt?

 7. @MDevoldere @de_NVA een perfect werkend confederaal model is het einddoel, dus niet langer Vl onafhankelijkheid? We zijn er bijna.

 8. @MDevoldere @de_NVA @BenWeyts Ok, confed is maar een middel. En Vl onafhankelijkheid het einddoel? Dus N-VA blijft separatistische partij?

 9. @MDevoldere @de_NVA neen. Maar ik wil nu graag weten wat N-VA nu is: een separatistische partij of niet? Of hoeft onafhankelijk niet langer?

 10. @MDevoldere @de_NVA Is die redelijke partij een separatistische of niet? Is confed een tussenstap naar onafhankelijkheid of een einddoel?

 11. @MDevoldere @de_NVA @BenWeyts kunnen we het niet simpel houden. Gewoon ja neen: is N-VA een separatistische partij? Confed middel of doel?

 12. @MDevoldere klopt. Maar nu geen separatisme voorstellen omdat er nu geen draagvlak is bepaalt niet of je ja/neen separatistische partij bent

 13. @MDevoldere @de_NVA idd, weten we al langer. Mr nogmaals: is N-VA nu wel of niet nog een separatistische partij? Confed einddoel of niet?

 14. @MDevoldere @de_NVA valt iets voor te zeggen. Maar is nog geen antw op vraag. Bovendien heeft N-VA reputatie ‘anders dan de anderen’ te zijn

 15. @MDevoldere @de_NVA kan best, maar dat is nog altijd geen antwoord op mijn eenvoudige vraag, nav opmerkelijke tweet van N-VA. We wachten.

 16. @de_NVA danku. En het antwoord op mijn vraag? Is N-VA nog een separatistische partij? Ja of neen? Confederalisme een middel of einddoel?

 17. @de_NVA heeft u al tijd gevonden voor een antwoord? N-VA niet langer separatistische partij? Separatisme is een karikatuur van confed? Danku

 18. Geretweet door Carl Devos

  @LievenTailly De #NVA is geen separatistische partij. Wij pleiten voor #confederalisme. Separatisme is de karikatuur die men daar van maakt.

 19. @de_NVA pleit N-VA dan niet langer voor Vl onafhankelijkheid op termijn? Niet langer 1ste beginsel van de partij? Confed geen tussenstap?

 20. Geretweet door Carl Devos

  Column Carl Devos: “N-VA voert conservatieve agenda met zoveel meer nuance, fatsoen en respect” http://s.demorgen.be/1826778?utm_source=twitter&utm_medium=web …

1 gedachte op “Twietjes: “De #NVA is geen separatistische partij. Wij pleiten voor #confederalisme. Separatisme is de karikatuur die men daar van maakt.”

 1. De NVA streeft naar postjes en zich inzetten voor het volk is een karikatuur dat ze ervan maken

Reacties zijn gesloten.