Je bent – niet – hoe je je voelt

Insanity: Public School Releases "Gender" Flowchart To Figure Out ...

Gender mag dan iets fluïde zijn, sekse is dat niet. Als we het hebben over M/V/X, dan ontstaat de indruk dat er een derde geslacht is. Maar als we dat proportioneel zouden bekijken, dus in verhouding tot het voorkomen in de realiteit, dan wordt de X zo klein dat die enkel met een microscoop kan worden vastgesteld…

…De wetenschappelijkheid van genderstudies is betwistbaar. Hier staat immers een heel subjectief psychologisch gegeven centraal. Daartegenover staat de grotere wetenschappelijke graad van de biologie…

Sommige activisten beschouwen mannelijkheid en vrouwelijkheid zelfs als geheel achterhaald, zodat alleen gender als sociaal construct overblijft. En dat construct kun je naar eigen inzicht inkleuren om “helemaal jezelf te kunnen zijn”, de ultieme maakbaarheidsgedachte’…

... Maar wat te denken van iemand als auteur en filosofe Simon(e) Van Saarloos? Zij is een vrouw, maar schrijft haar naam bewust met de ‘e’ tussen haakjes. Op haar persoonlijke website valt te lezen: ‘Ik hoop te benadrukken dat het eigenlijk een beetje belachelijk is dat er bij de geboorte niet alleen een vakje man of vrouw wordt aangekruist in het medisch dossier, maar er ook nog een naam bij moet worden verzonnen die het geslacht verraadt’. Het is haar individuele recht om geslacht belachelijk te vinden, maar het is mijn recht om deze attitude belachelijk en wereldvreemd te vinden. Het begrip genderneutraal getuigt inderdaad van een onvoorstelbare wereldvreemdheid. Het feit jongen of meisje te zijn, is een essentieel onderdeel van de identiteit van een overgrote meerderheid van de mensen. Dat miskennen is niet alleen wereldvreemd, maar kan zelfs misdadig zijn omdat het de normale ontwikkeling van een jongen of meisje in de weg staat…

Uit: “De bio-aversie van de genderidiologie” dat besluit met: “De spreekwoordelijke slinger is te ver naar het andere uiterste gezwaaid.”, wat een schromelijke onderschatting is van de waanzin die ons door de strot wordt geramd.

We hebben in het verleden al naar deze video verwezen… nogmaals bij deze… voelt iemand zich over het hoofd gezien?

6 gedachten over “Je bent – niet – hoe je je voelt

 1. Gender , hemofilie lesbienne het werd al beschreven in de oudheid, men stimuleren het ook , met als doel geboorte beperking., in het oude en nu Griekenland bestaat de verwijzing naar de eilanden nog.ook in de fauna komt hemofilie voor.
  Het werd veroordeeld door de kerk, als tegennatuurlijk, omdat armoede zich rijkelijk liet bedienen , de kerk had dat begrepen.

  • Mmmm…. Hemofilie is ‘n aandoening en het betekent dat het bloed niet goed kan stollen omdat een bepaalde stollingsfactor in het bloed ontbreekt.

   • Dank, Ropie. Was ons ook opgevallen… we wilden eens testen wie er zou reageren… en hoe.

 2. De verwijzing in de reactie van Gina is interessant, maar wel om een andere reden, dan zij bedoelt.
  Het Oude Griekenland was immers de wieg van de pedofilie met al wat daar bij hoort :
  https://www.henrymakow.com/2016/11/athens-cradle-of-pedophilia.html
  met enkele citaten :
  “Athens: Cradle of Pedophilia and Mind Control
  Athens, supposedly the cradle of Democracy, was the most perfect mind-control-based totalitarian state in Antiquity.

  Their sodomy-based mind control was the model for Illuminati control throughout history, including the British Empire and the United States today.

  “Only after seven years beginning before puberty were you entitled to citizenship. But once you were received as such a citizen you no longer had any will of your own, your whole body and therefore your whole brain, your own soul was possessed by the state, exactly like in the MK-Ultra program of the CIA. ”
  The proper translation of « ago:ge: » is « initiation » in a very physical sexual sense : «pushing, goading into ». You as a grown child and then as a teen-ager, for about 7-8 years in total, were entrusted to a state-appointed mentor who submitted you to anal coitus twice daily while you had to remain stoical.
  It must be noted that the Athenian «paidos» (youngster) was barred from any other sexual contact before his initiation was complete, if meanwhile he slept with one woman one single night, he was barred from all hope of becoming a citizen entitled to vote. This is very important to mention because the future form of « democracy »…. (=einde citaten).
  Van belang is natuurlijk de volledige tekst. Het voormelde illustreert dat de huidige pedo toestanden geen toeval zijn, maar deel uitmaken, naargelang het geval van : ” initiatie rituelen” of/en “chantagepraktijken”. Het verklaart dan ook de “omerta” over enorm veel beerputdossiers. De pedo toestanden zijn daarbij een middel dan wel een wapen… die het gigantische wereldwijde rot corrupte systeem oliën. Vergeleken met de Oudheid, is er dus vandaag niets nieuws onder de zon.

  • Zo’n 50 jaar geleden was homofilie in Griekenland niet ongewoon – vooral buiten de grote steden, zoals Athene en Thessaloniki, maar veelal omwille van de omstandigheden. Eigenlijk noodgedwongen vermits het de ongeschreven wet was dat de kinderen in chronologische orde van geboorte mochten trouwen. Bij de meestal grote gezinnen een ramp voor de jongens. Of ze nu een lief hadden of niet… speelde geen rol: wachten was de boodschap. Bovendien was er het risico van een zwangerschap. De oudste moest als eerste in het huwelijksbootje stappen, vervolgens de tweede oudste… enz. Uitzonderingen op de regel waren priesterschap, zwaar geestelijke of lichamelijke handicap, maar bij dat laatste moest dat wel al héél zwaar zijn. Vandaar dat de jongere broers – tijdelijk – naar een mannelijke sekspartner uitweken… al zou het even goed een schaap kunnen geweest zijn.

Reacties zijn gesloten.