‘Jan met de pet’ is het niet eens met Justitie

Deze cartoon van Lectrr gaf de mening weer van de bevolking toen er eerst sprake was van vervroegde vrijlating.

Dat de bevolking niet akkoord gaat met de watjesmentaliteit van Justitie mag blijken uit de reacties als men oog in oog komt te staan met Michelle Martin.  Normaal had ze 14 jaar langer in de gevangenis moeten zitten.

Michelle Martin uit boetiek gezet nadat klanten zich niet op hun gemak voelden
Afgelopen vrijdagnamiddag bevond Michelle Martin zich in een boetiek in Chimay. Ze werd herkend. Haar aanwezigheid veroorzaakte een gevoel van onbehagen bij het overige cliënteel en er werd prompt aan Martin gevraagd om het pand te verlaten. Dat meldt La Nouvelle Gazette.  Lees verder…

FVE

 

2 gedachten over “‘Jan met de pet’ is het niet eens met Justitie

 1. Zolang dat de waarheid niet mag aan het licht komen, zullen we geconfronteerd worden met reacties die weliswaar goed bedoeld zijn, maar voorbij gaan aan de grond van de zaak. Als zelfs de ouders van de vermoorde kinderen mee gaan in het bedrog.. dan staan we voor een muur.
  Men kan geen proces steunen tegen het Engelse tijdschrift The Sprout of moord en brand schreeuwen over de (onhandige) poging van Laurent Louis in het parlement, om pogen de waarheid aan het licht te brengen, en nadien steen en been te klagen over de vrijlating van Michèle Martin.
  Julie en Melissa zijn op een andere manier om het leven gekomen, dan vastgesteld in het 2de autopsie rapport opgesteld door een franse wetsdokter, en wiens verslag werd gebruikt in de assisen zaak. Het eerste autopsie verslag werd uit het dossier verwijderd.
  Een tip voor de geïnteresseerden : op de webstek van de Bende van Nijvel forum, is recent in een rubriek de waarheid gepubliceerd.
  Meer nieuws vindt men bij :
  http://www.isgp.nl/ (zie in de linkerkolom)
  en voor het gemak al een eerste link :
  http://www.isgp.nl/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair_v1.1.php
  Voormelde webstek is reeds verschillende malen gesaboteerd… dus voor de geïnteresseerden = vlug een kopij maken!!!.
  Deze teksten geven echter maar een beperkt inzicht, maar toch al voldoende om te zien, wat voor een “rotboel” België is…een land in staat van ontbinding!!!
  Er gaat dan achter de zaak Dutroux heel wat meer schuil , dan een psychopaat… die alleen handelt.
  Nog een bruggetje :
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/05/assassinations-and-sex-in-belgium.html
  Met dit bruggetje weet men dan ook waarom de Dutroux- Bende Van Nijvel-Cools..enz.. nooit mogen en zullen opgelost worden.
  Een ander belangrijk document is het Atlas rapport van de BOB van Luik.
  De inhoud werd opgenomen in het boek Crapule de Luxe van Walter Bayens.
  (het boek is een mengeling van fictie en non fictie maar met wat voorkennis goed te begrijpen).
  Het is een schande dat zelfs na hun dood, de slachtoffers nog steeds misbruikt worden, en geen recht krijgen op de waarheid. (hoe erg deze ook is, maar bedrog kan nooit een manier zijn om respect te betonen).
  Het gaat hier dan om een “waarheid” die in bepaalde middens gekend is, en diegenen deze waarheid kennen, zijn nog niet allemaal dood.!!!

Reacties zijn gesloten.