3 gedachten over “Coburger nieuws

 1. Het circus kan net snel genoeg opgedoekt worden want het is degoutant en decadent, is een restant van de middeleeuwen.

 2. Uit het archief van de GVA gepubliceerd op de webstek van Bende van Nijvel forum:
  “Leopold III had een onechte dochter met een Zweedse gezelschapsdame. De dochter zou een zestiger zijn, die nu ergens in Scandinavië woont. Tot die ontdekking kwamen Franse politiemensen bij een huiszoeking in de villa Orphée aan de Côte d’Azur.
  De opdracht voor de huiszoeking ging uit van de Brusselse BOB. Die werkte samen met de Fransen om de papieren van Edmont Bajart, de voorzitter van Veeweyde, te doorzoeken. Bajart wordt ervan verdacht schenkingen voor de dierenbescherming te hebben verduisterd. Graaf Weemaes, destijds privé-secretaris van Leopold III, liet Bajart ook een erfenis na. Die verkocht de geschonken schilderijen ten bate van Veeweyde, maar de documenten hield hij bij.
  Uit de papieren blijkt dat koning Leopold III na de dood van koningin Astrid een geheime relatie had met een van haar vroegere gezelschapsdames. Daaruit kwam een dochter voort, maar de moeder trouwde met een Zweed van Belgische afkomst en keerde terug naar haar vaderland. Ondertussen was de koning hertrouwd met Lilian Baels”.
  Bron : 06/06/2000 – http://www.gva.be/dossiers/-a/astrid/bastaard.asp (is echter niet meer toegankelijk!!!!)
  Afgezien van het voorgaande is er nog altijd het probleem van de film waarvoor Charly De Pauw indertijd 150 milj. oude belgische franken wou betalen!!

  • Dat zou nogal een zicht zijn , een blote hijgende koning (zonder kroontje ) op een naakte personeel – gezelschapsdame . De baro-symphatiemeter van het doorluchtig koningshuis zou zakken onder het vriespunt . Zo de vader zo de zoon . Behalve Boudewijn dat was een uitzondering , die maakte een kruisteken telkens als hij zijn broek liet zakken

Reacties zijn gesloten.