2 gedachten over “Italië en Griekenland hadden nooit bij de EU gemogen

 1. Akkoord,Griekenland en Spanje, maar er zijn nog andere landen die er niet thuis horen…
  Nu, er is een andere weg die EU NOOIT had mogen bewandelen:
  – verlepte en uitgerangeerde politici uit alle landen in de EU-machine droppen, helemaal niet omdat die dames en heren wijze mensen zijn, maar omdat het mensen waren -en nog altijd zijn- die op zoek zijn naar financiële stabiliteit. Elke maand een paar duizend winnaars van de EU-winforlife. Zonder EU waren die Seigneurs in het sukkelstraatje van de armoede beland.
  – de onmetelijke arrogantie waarmee die omhooggevallen natte -en droge- dweilen en boerke Naesen en andere Drunckers zich omringen met pracht, praal, en techneuterige bemoeials, moet hen het aureool verschaffen van grote denkers. Geen enkele van die pipo’s is ooit aan het niveau geraakt van een Churchill of een De Gaulle.
  -Dagelijks zien wij in de media met welke hypocrisie ze hoge muren rondom hun statuut en hun groot gelijk optrekken, terwijl ze anderen vrolijk verwijten ook elders muren te willen opbouwen. De kiezer heeft hen mandaat gegeven om de grenzen te beschermen, maar ze organiseren samen met hun geliefde mensenrechtenmaffia de invasie van mensen die hier niks te zoeken hebben, met heel hun cinema die barst van de theatrale leugens, tegen de wil van de modale kiezer/burger.
  – 80% van de EU verkozenen bestaat het zelfs om de Europese burger te dwingen in hun politiek correct denken, terwijl ze alle andere denkpatronen onder het tapijt vegen, meer nog! op het punt staan om die gewoon
  bij wet te verbieden! Hallo?!

  De geloofwaardigheid van dat instituut zakt dieper en dieper, en daarbij ook de geloofwaardigheid van het begrip “democratie”.

  Europa, net zoals Belgique, is een terminale kankerpatiënt.
  L’Europe des Nations ne sera jamais.

  Quousque…

 2. Niet alleen Griekenland en Italie maar ook Belgie , Nederland , Frankrijk , Duitsland Zweden enz enz

Reacties zijn gesloten.