President Trumps toespraak in het Congress

Wij hebben (nog) geen Nederlandse vertaling kunnen vinden.  U kan sowieso de geautomatiseerde vertaling inschakelen.

Tijdens zijn eerste speech in het Amerikaanse congres sloeg president Donald Trump een positievere toon aan dan tijdens de campagne. Hij had het over ‘een nieuw hoofdstuk in Amerikaanse grootsheid’.

Donald Trump sprak op een gezamenlijke bijeenkomst van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Technisch gezien is het geen State of the Union, omdat een president daarvoor een volledig jaar moet hebben gediend.  (Meer bij RTL)

 

2 gedachten over “President Trumps toespraak in het Congress

  1. En natuurlijk direct in het nieuws bij radio 1 die azijnzeiker bjorn soenens hé nullenzender!!Zal zeker bij de pampermedia wel hetzelfde geweest zijn!!
    Indien Obama deze verklaring zou voorgelezen hebben dan zouden de pocomedia allemaal een delirium nabij geweest zijn,maar bjorn soenens kon het weer niet laten om na te trappen!!Nu geen minutenlange fragmenten uit de speech zoals bij Obama maar de *amerikakenner*kwam zelf commentaar geven,gewoon zo vooringenomen die pocomedia,gewoon walgelijk!!

    http://www.hln.be/hln/nl/39002/Donald-Trump/article/detail/3093105/2017/03/01/Trump-roept-Democraten-en-Republikeinen-op-tot-verzoening-in-eerste-speech-voor-Congres.dhtml

    • Wat zou je anders willen van een VRT vol met socialisten.

Reacties zijn gesloten.