Is dat dan de westerse islam?

Are You Islam Ready?Voormalig model en Miss België Anke Van dermeersch op de bres voor vrouwelijk schoon en tegen islamcensuur

Anke Van dermeersch, voorzitster van ‘Vrouwen Tegen Islamisering’, stelt vast dat de islamisering van Europa opnieuw een trieste mijlpaal bereikt met het verbod op bikini-affiches door de Londense moslimburgemeester. De vrouwvijandige shariakledingvoorschriften worden aldus op slinkse wijze in Europa ingevoerd.

De heer Sadiq Khan, moslimburgemeester van Londen, bant de ‘Are you beach body ready?’ bikini-affiche van Protein World uit het straatbeeld, zogenaamd omdat de affiche seksistisch zou zijn en vrouwen onzeker zou maken over hun lichaam dat niet voldoet aan het afgebeelde schoonheidsideaal.

Opnieuw kiezen ook de traditionele vrouwenorganisaties in deze discussie de verkeerde kant door dit verbod toe te juichen en zo de islamagenda, waarbij vrouwen geacht worden hun lichaam te bedekken, in de praktijk te brengen.

Met de affiches ‘Are you beach body ready?’ is helemaal niets mis. Wellicht zijn de bikinimodellen niet representatief voor de doorsnee vrouw maar dat is, sinds mensenheugenis, een schoonheidsideaal nooit. De door de moslimburgemeester aangehaalde reden voor het weghalen van de affiches is een drogreden om het voor vrouwen schadelijke islamitische vrouwbeeld door te drukken in onze westerse samenleving.

VTI-voorzitster Anke Van dermeersch: “Vrouwen zijn de eerste slachtoffers van de islamisering van Europa, die vandaag opnieuw een trieste mijlpaal bereikt door het verbod op bikini-affiches met professionele modellen die aan het Europese schoonheidsideaal voldoen. De islamitische shariaregels die vrouwen verbieden om hun lichaam te tonen en kledingvoorschriften bevatten ter bedekking van lichaam en gezicht, worden door de Londense moslimburgemeester Sadiq Khan op slinkse wijze ingevoerd. Dit is een zeer gevaarlijke evolutie en een directe bedreiging van de vrouwenrechten en vrijheden waar de vrouwenbewegingen uit het verleden zo voor gevochten hebben.”

Is jouw lichaam gereed voor het strand?

4 gedachten over “Is dat dan de westerse islam?

  1. Een homo heeft ook geen interesse in een spaarzaam geklede vrouw , daarom acht ik het niet uitgesloten dat die nieuwe Londese burgervader een …. is !

  2. Geachte redactie,
    Het schoonheidsideaal kan mij gestolen worden, persoonlijk heb ik een voorkeur voor volslanke vrouwen, maar met slanke is ook niets mis. Laat het mij zo stellen, ik houd van (bijna) alle vrouwen, mijn hart is veel te groot. 😉
    Voor wat betreft de islamburgemeester van Londen, ik hoop dat in de Europese grootsteden, steden en gemeentes de ogen open gaan van wat ons met de multicul te wachten staat. Er staan ons nog donkere tijden te wachten, dit dankzij het verraad van de collaborerende regerende politici op alle niveau’s . Ook de media is mede de grote schuldige.

  3. Ze zouden beter die moslim in Londen boycotten en verbannen, m.i. gaat dat ook snel plaatsvinden want zoiets kan nooit goed aflopen. Voorbeelden zat…

    • Snel verandering plaatsgrijpen? Ik denk het niet, we zijn de strijd aan het verliezen.En voor mij speelt het geen of weinig rol, maar ik beklaag mijn kleinkinderen.

Reacties zijn gesloten.