6 gedachten over “Is jouw lichaam gereed voor het strand?

 1. In Londen is het al gedaan met dergelijke “prikkelende” reclame :
  http://www.breitbart.com/london/2016/06/13/londons-muslim-mayor-ban-bikini-images-public/
  met citaat :
  “London’s first ever Muslim Mayor is set to ban images of ‘unrealistic’ scantily clad women from ads on public transport, which could see the city adopt some of the most censorious policies in the Western world.
  Sadiq Khan argued for the move by appropriating the language of feminism, claiming that alluring images of beautiful women could make them “ashamed of their bodies”.
  Ironically, the policy is likely to please both the misogynistic Islamist and prudish, third wave feminist, whose ends appear increasingly similar.”(=einde citaat).
  De laatste zin is interessant, we zien hier opnieuw het monster verbond tussen de islam en de marxistische feministen!!
  De volgende titel komt ook bekend voor :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-15/its-your-own-good-londons-new-mayor-bans-advertisements-featuring-sexy-women
  Het is voor je goed !!!
  Het initiatief van de Londense burgemeester illustreert eens te meer waar de “prioriteiten” liggen. Het is nu wachten op de volgende stap!!

 2. Ha ja, vroeger was de bovenste affiche te zien in de Londense metro, nu met de nieuwe halal mayor, Sadiq Khan, wordt het de onderste.

 3. Dat bewijst een te meer dat onze getaande broeders samen met hun plezante godsdienst kompleet achterlijk zijn . De spaarzaam geklede vrouw is uiteraard harem maar zij is tenslotte een ongelovige “hoer” ! Daar mag een islamiet niet alleen maar naar kijken maar aankomen ook ! Ik ben ooit getuige geweest op de internationale luchthaven van BKK , van een baardmans gekleed in een witte pyama . Achter hem liepen een vijftal verpakte vrouwen . Wat ik maar niet kon begrijpen , die vent trok een zure ernstige smoel . In zijn plaats zou ik een glanzend gelaat hebben. Vijf vermoedelijk mooie vrouwen die maar een taak hebben , mij de ganse dag sexueel opwinden ! Maar wij moeten begrip tonen voor andere culturen anders zijn wij racistisch rechts krapuul . Als ge heel rijk bent dan moogt je achterlijk zijn . Westerse wereldleiders komen zelfs naar de begrafenis van een opperhoofd van een land waar een vrouw wordt opgesloten als zij werd verkracht en waar schoolmeisjes levend werden verbrand omdat zij niet mochten vluchten zonder de gepaste kledij !

 4. Achter de façade lachen de heerschappen, omdat ze erin blijven slagen om Jan Modaal op het verkeerde been te zetten, en hem de marionetten als boosdoeners te laten aanwijzen.

  Ik wil even het accent verplaatsen: de Hollandse vrijmetselaar, Willem III van Oranje, zeilde naar Engeland om het te bezetten. In 1688 kreeg het Anglo-Dutch Empire de naam New Venice Empire.

  Dit Empire domineerde Saoedi-Arabië sinds 1763 en de Saoedische monarchie heeft nauwe banden met de New Doge aka Elisabeth II en the House of Windsor.
  (de nieuwe Doge aka = also known as Elisabeth II). Tevens heeft het een warm hart voor de Wahhabi’s en Soennieten binnen de islam.

  Er bestaat verwarring tussen de Mayor of London en de Lord Mayor of the City of London.
  Sadiq Kahn is ‘a nobody’ een ‘puppet on a string’, zoals Boris Johnson was.

  The Lord Mayor en koning van de City of London is de Zweedse Lord Mountevan, Jeffrey Evans. Zijn oorspronkelijke naam werd, zoals gebruikelijk, verengelst. De man heeft verbindingen met de top companies zoals World Traders, Shipwrights, Security Professionals en de Goldsmith’s.

  Sadiq vergelijken met Lord Mountevan is een elektrische typemachine vergelijken met een supercomputer.
  Londen is de hoofdstad van Engeland.
  The City of London (Londinivium) is een soevereine natie binnen Groot-Britannië en deelt de lakens uit.

  • Anna,
   Sadiq is ook een vrijmetselaar.(zie één van mijn vorige reacties).
   In deze reactie verwees ik ook naar de keuze tussen een “importateur” en een “geïmporteerde”.
   Voor de rest : akkoord. U zijt begrijpelijker wijze wel voorzichtig.
   The City is immers ook de zetel van Rothschild Khazarian mafia.
   Het is inderdaad in The City dat de werkelijke macht ligt, en dat tevens het grootste fiscale en witwas paradijs is van de wereld..
   Wat het huis Saud betreft, is de samenwerking ook begrijpelijk als men de oorsprong kent van dit huis.
   De verwijzing naar Venetië is ook juist.
   Een verklaring vindt men in het boek “Babylon’s banksters” en
   “Financial Vipers of Venice” van Joseph P. Farrel.
   De afstammelingen van deze “banksters” zijn nadien via Duitsland, Amsterdam, Londen ook in New York beland.
   Nog iets over The City :
   http://www.hetgrotegeld.be/index.php/het_grote_geld/detail/965
   met 8 aspecten van de The City :
   “The City in Londen, een ondemocratische staat in een democratische staat
   8 zaken die u niet wist over het financiële hart van Europa: de Londense City
   De Square Mile is een klein gebied in de Britse hoofdstad Londen, waar een groot deel van de globale financiële activiteit is gecentraliseerd. Wat weinigen weten is dat dit gebied over een zeer speciale status beschikt. The Guardian somt een aantal van de privileges op:
   1. De City of London, het financiële centrum van de Engelse hoofdstad, tolereert geen democratie.
   2. De City wordt bestuurd door de Corporation of the City of London. Dit bestuur hoeft aan niets en niemand verantwoording af te leggen.
   3. De Corporation hoeft zich weinig aan te trekken van de wetten en democratische structuur die in de rest van het Verenigd Koninkrijk gelden. Ook het Britse parlement heeft geen zeggenschap over de City.
   4. De Corporation stuurt een lobbyist naar het lagerhuis, genaamd `the remembrancer`. Die zorgt ervoor dat de rechten en privileges van de City worden beschermd.
   5. De Londense City kan worden beschouwd als een offshore staat.
   6. Ook de burgemeester van Londen krijgt geen vat op het financiele centrum. Binnen de jurisdictie van de City kunnen oligarchen, kleptocraten, gangsters en drugshandelaren vrijelijk hun gang gaan en geld witwassen.
   7. De autonomie van de City maakt het ook onmogelijk om een effectieve regulering van globale financiële markten af te dwingen.
   8. Alle regeringen die hebben getracht de City te democratiseren hebben gefaald.”(=einde citaat).
   Op basis van de voormelde punten, kan men besluiten dat The City in feite geen deel uitmaakt van de EUSSR, maar The City verzet zich wel tegen de Brexit. Men heeft dus in feite alleen de voordelen, maar niet de nadelen van de EUSSR als “offshore staat.”.
   Het is opvallend dat de voormelde aspecten van The City niet aanbod komen in de ganse discussie over de Brexit.

 5. p.s:
  aanvulling: The new doge aka Elisabeth II moet zijn the new Doge aka Queen Elisabeth II

Reacties zijn gesloten.