Gutmenschenwaanzin

In Merkelland bestaat een ‘Zentrum für politische Schönheit’, vertaling overbodig, nemen we aan.  Het draagt de ondertitel ‘Flugbereitschaft der deutschen Zivilgesellschaft’.  (Vliegbereidheid der Duitse burgermaatschappij).  Je moet er maar opkomen.  Bedoeling is dat de onverbeterlijke Gutmensch geld stort en in ruil mag deze zgz. mee beslissen welke vluchtelingenfamilie d.m.v. een gratis vliegticket recht heeft op de jackpot.

  De boodschap luidt:

Speel één keer in je leven De Maizière. *

De Joachim I, het eerst vliegtuig van de  ‘Flugbereitschaft der deutschen Zivilgesellschaft’, brengt ‘vluchtelingen’ met een directe vlucht naar Duitsland – en verhindert daardoor dat ze in de handen van mensensmokkelaars vallen.

U kan nu sponsoren en mee beslissen wie er mee mag vliegen.

Met uw hulp willen wij de opname van vluchtelingen bespoedigen.

Bepaal mee wie er veilig naar Duitsland kan vliegen en wie er in de Mid. Zee zal verzuipen.

En dan volgt er een lijst met ‘kandidaten’, schuif over hun naam met je muis en je krijgt hun foto te zien.

Probleem is dat dit niet zomaar mag.  Je mag slechts het afgesproken ruilaantal van de Turkijedeal met het vliegtuig toelaten, je mag ze uit hun bootjes of uit de zee opvissen, maar je mag ze niet eigenmachtig importeren met een vliegtuig.  Het ‘centrum voor politieke schoonheid’ (waarom hebben wij zoiets niet?) richt hun hoop op Bundespräsident Joachim Gauck voor steun bij de stemming in het parlement (?… wat heeft een president in het parlement te beslissen?) op 24 juni opdat ‘vluchtelingen’ naar hun droomland kunnen vliegen.  “Schurken hebben de barbaren in de Duitse wetgeving gebracht.  Het ligt niet aan geld of aan de wil, het ligt aan de wet.”  En die moet dus volgens de initiatiefnemers gewijzigd worden opdat iedereen die gepakt is door de reislust, zonder boe of ba, zonder visum, zonder middelen van bestaan, zonder hun doopceel te lichten, gewoon in het vliegtuig kan stappen en zich in Merkelland neerlaten.  Als de Bundestag (fed. parlement) de wet schrapt, dan kunnen er elke week vliegtuigen opstijgen om de vakkrachten veilig naar Duitsland te brengen, luidt de hoopvolle boodschap.

Op 26 juni volgt er – indien de Bundestag volhardt in de boosheid – een eerder ongewoon spektakel, iets in de trant van de  spelen in de Romeinse circussen, maar dan wel op vrijwillige basis.  Er werd in Berlijn, Unter den Linden, een arena gebouwd.  Mét Libische tijgers, die u ‘live’ kan volgen via de webstek http://politicalbeauty.de/index.html.  Men zoekt vluchteling-vrijwilligers die bereid zijn zich te laten opeten door deze tijgers.  Het is ons niet bekend vanaf wanneer men hen niet meer voedert. De tijgers, niet de vluchtelingen.

U ziet hieronder de video met de theatrale vraag: “Zal het Rijk aan de genadeloosheid ten onder gaan?”  en de conclusie: ‘Het lot van de menselijkheid ligt in onze handen.”

Geef toe, een opmerkelijk initiatief.  Benieuwd hoeveel kandidaat-martelaren er zich zullen aanbieden.  Als ze al in Duitsland zijn, waarom zouden ze zich dan nog laten oppeuzelen?

* Thomas de Maizière (CDU) is binnenminister in het kabinet Merkel, bevoegd voor de import van hoogopgeleide vakkrachten.

FT

 

 

2 gedachten over “Gutmenschenwaanzin

  1. Erg, heel erg om aan te zien hoe een land zijn eigen volk én de buurlanden vernietigt door import van honderdduizenden gewelddadige barbaren. Erg, heel erg om aan te zien.

  2. Er staat ons, onze kinderen en kleinkinderen een nog bijzonder donkere periode te wachten. Dit “dankzij” de corrupte, collaborerende, volks verradende politici. De geplande (want daar lijkt het meer en meer op) vernietiging van de westerse wereld en welvaart gaat gestaag verder. Meer en meer worden wij vreemdeling in eigen land, Europa en het westen. het lijkt wel of de pampers met bijbehorende zalf nooit op geraken. 🙁

Reacties zijn gesloten.