7 gedachten over “Invasie

 1. De Turken hangen hunne vuile was buiten uit dankbaarheid
  “”fur die Deutsche Gast freundschaft !””…Blijkbaar een origine Duitser hangt “zijn” vlag .Vermoedelijk ook uit dankbaarheid , hij heeft zoveel vrienden bijgekregen , hij voelt zich niet meer zo eenzaam ! Zijn geluk kent geen grenzen bovenop kan hij genieten van een enorme verrijking

 2. Je zult maar in dergelijke blok een appartementje gekocht hebben…
  Ik mag er niet aan denken…

  • In Borgerhout kennen wij zo iemand. De dame wil liefst verhuizen, maar krijgt slechts nog een fractie van de waarde, die zij betaald heeft. Ze kan met die opbrengst nergens – waar er minder verrijking aanwezig is – nog iets kopen.

   • En zo worden wijk na wijk, dorp na dorp, gemeente na gemeente, en stad na stad ingepalmd.

 3. Intussen gaat de invasie onverminderd verder, ook onze marine heeft weer honderden moslims gaan oppikken voor de Libische kust. En de eerste 15 min van het journaal waren volledig besteed aan ‘asielzoekers’, en hoe slecht Europa die wel opvangt, vandaag was AZG de stoker van dienst. En, ere wie ere toekomt: Vranckx wist een Nigeriaanse NIET-moslim te interviewen in Afrika. De uitzondering bevestigt de regel.

 4. Turk tegen buurman Vlaming “uw huis is maar de helft van de waarde van mijn huis” “ah zo”zei de Vlaming”en waarom ? “Als gij verkoopt,wie wil er nu een turk als buur”

Reacties zijn gesloten.