Initialenrebus

R E B U S . I D E N T I T Y - Anthony Marra

In de kwaliteitsmedia vernamen we het onthutsende nieuws dat de rechtbank begrip heeft voor verkrachters. Verkrachters die – naar alle waarschijnlijkheid – eerst hun slachtoffer een Rohypnolpilletje in haar drankje gemixt hebben – en die haar – wat een dappere helden! – vervolgens met z’n tweeën, de ene na de andere, in de toiletruimte verkrachtten en filmden. Het verkrachte meisje kende het duo; ze speelden immers in dezelfde voetbalploeg als haar broer.

“Getuigen verklaarden dat ze niet meer op haar benen kon staan en na de feiten stond te wenen”, zegt de procureur. “De vrouw kon geen toestemming geven en het gaat hier effectief om verkrachting.” (Nieuwsblad, 3.3.21)

En de rechter oordeelt dat ze daarvoor niet naar de gevangenis hoeven omdat ze “niet louter een criminele ingesteldheid hadden”. Ah neen, want dan hadden ze haar gsm en portefeuille wel meegenomen. “Niet louter”. Welke andere instelling hadden ze dan nog? Op hol geslaagde liefde???

In alle kranten vernamen we dat de lieverdjes beide 22 jaar jong, onbezonnen (we zijn ook jong geweest…) zijn. En in het Nieuwsblad van vandaag:.. “Daar kwam ze S.N. (22) en B.V. (22) tegen, twee twintigers met de Belgische nationaliteit.

De krant vindt het blijkbaar nodig dit in de verf te zetten. Vraagt u zich ook af waarom?

1 gedachte op “Initialenrebus

  1. Je kan het ons gerecht niet kwalijk nemen, ze moeten plaats vrijhouden in de gevangenis om de vier van Mechelen op te sluiten wegens het ontrollen van een spandoek met “Stop islamisering” erop. En Dries Van Langenhove wegens zijn niet-essentiële uitstapjes. Dat zijn immers de écht gevaarlijke criminelen.

Reacties zijn gesloten.