4 gedachten over “Dries kiest voor de vlucht vooruit…

 1. Met het oog op het proces tegen Dries in Gent, kan hij best al beginnen met een kleine reportage over de “sleutelclub” in Gent en over het proces Jespers, dat daarmee verband hield. En ook een woordje over de kuiperijen bij de Gentse KIB om het bende van Nijvel dossier uit Dendermonde naar de doofpot in Charleroi te versassen. Bijzonder aandacht dient geschonken te worden aan de magistraat, wijlen Mr Willy Acke die verhangen werd.
  En over de sabotage van het onderzoek naar het opblazen van de IJzertoren door de toenmalige procureur generaal Bekaert, die hiervoor trouwens 1 maand geschorst werd door de toenmalige minister van Justitie :
  https://nevb.be/wiki/Bekaert,_Hermann
  met tekst : “Bekaert kwam in opspraak tijdens het gerechtelijk onderzoek naar de dynamitering van de IJzertoren in 1946. Toen onderzoeksrechter Jozef de Laere op 7 april 1948 negen verdachten van deze aanslag aanhield, beval Bekaert hun vrijlating. Hij verklaarde dat hij handelde in opdracht van minister van justitie Paul Struye. Toen het Diksmuidse CVP-Kamerlid Godfried Develter de minister hierover interpelleerde, ontkende die. Hierop volgde in 1951 een tuchtonderzoek tegen Bekaert. Dat leidde op 12 juli 1952 tot een maand schorsing van Bekaert als procureur-generaal”. (=einde tekst).
  En als kers op de taart kan hij dan nog de diefstal van de Rechtvaardige Rechters opvoeren, en het geknoei & sabotage door het Gentse gerecht hierbij.
  Het komt er dus op aan het geheugen van het Gentse gerecht wat op te frissen, over de beerputten, zodat de lat kan gelijk gelegd worden.
  Wat zijn reis naar Parijs betreft, kan Dries de aandacht trekken op het feit dat het parket Halle Vilvoorde hiervoor wel tijd heeft, maar om de rol van een magistraat te onderzoeken in het Viaductdrama van Vilvoorde, met een moord en zelfmoord, is er blijkbaar heel wat minder ijver. (zie publicaties bij Golfbrekers). Hij kan desnoods een interview vragen met de jongste vrouwelijke Procureur des Konings van België, en beginnen met de vraag hoe ze daar terecht gekomen is.
  In het algemeen dient dan ook de rol van de “loge” in het gerecht in de openbaarheid gebracht te worden. Een Paard van Troje & 5de colonne, dat de onafhankelijkheid van het gerecht degradeert tot een ergerlijke klucht, waarbij de loge dan fungeert als “partner in crime” van de misdaad, uitzondering gemaakt voor de “politieke vijanden”, waar het dan fungeert als Stalinistisch politiek volkscommissariaat.
  En als Dries uiteindelijk de galerij der onsterfelijken wil betreden, is er nog het geheim van Laken. Best eerst wel het testament op stellen en begrafenis regelen, een ongeluk is immers vlug gebeurd.
  De uitzending ook niet vooraf aankondigen, zoals Rudy Bogaerts deed met zijn boek over Laken, en dan plotseling overleed.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Rudy_Bogaerts
  https://lvb.net/item/5539
  met tekst : “In Brussel overleed gisteravond op 62-jarige leeftijd Rudy Bogaerts, uitgever en hoofdredacteur van het Franstalige satirische weekblad Père Ubu. Beroepshalve was de man privéleraar, en één van zijn bekendste leerlingen was Prins Laurent. Bogaerts was een boek aan het schrijven, “Le Fossoyeur de la Monarchie”, dat binnenkort zou verschijnen en waarin hij vooral Jacques van Ypersele de Strihou, de kabinetschef van de koning, op de korrel nam. Bogaerts was een workaholic en had al enige tijd van zijn dokter de raad gekregen om het wat rustiger aan te doen. Maandagochtend kreeg hij een hartaanval, waaraan hij gisteravond overleed.” (=einde tekst).
  Er zijn er die verhangen worden, anderen worden verdronken, en anderen krijgen een “hartaanval”… kan allemaal gebeuren.
  Dus Dries, vlieg er in. Er is genoeg “str…” in de Belgische beerputten.

 2. Ik ben al lang fan van Dries om zijn ongezouten mening en dit sluit aan bij de woorden van mijn broer op zijn laatste avond in het ziekenhuis en daarna zijn afsterven na mijn bezoek ; ge moet durven in het leven. Hij was beroepsmilitair en op zijn doodskist lag de verplichte Belgische vod maar ook de echte Vlaamse leeuwenvlag. Van respect gesproken.
  Ik heb Jespers leren kennen toen ik nog een jongeling was en hij kwam over als een beschaafde, rechtvaardige student. De Loge en de SPA heeft hem het nekschot gegeven omdat hij te veel wist van het bankwezen. Hij is gestorven als een wrak, doodgespoten met medicatie. Na ophangen, hartinfarct en verdrinking is dit ook een reden om iemand om het hoekje te helpen.

  • Maurice,
   Over de “ sleutelclub” :
   https://www.bendevannijvel.com/forum/viewtopic.php?id=2360
   Er zijn 2 schermen. Hier krijgt U een weliswaar zeer beperkt beeld van de beerputten bij het gerecht, maar voldoende om veel zaken te kunnen begrijpen. Over de dood van de vrouw van Jespers , een bericht over de badkuipmoordenaar :
   https://en.wikipedia.org/wiki/George_Joseph_Smith
   Dit werd ook al beschreven in het boek “Moord en Wederwoord” van Jürgen Thorwald :
   https://books.google.be/books/about/Moord_en_wederwoord.html?id=zKsAMwEACAAJ&redir_esc=y
   En dit is dan het Gentse gerecht dat het Vlaams Blok veroordeelde. De advocaten van het V.B. hebben hier echter blijk gegeven van meer dan “naïviteit”. Als het blauwe konijn openlijk zegt, dat als de zaak naar Gent komt, het in orde komt, dan is duidelijk wat er gaat gebeuren. Zij moeten toch ook weten dat het Gentse gerecht, een bastion is van de loge.
   Met deze boodschap dient men dan ook niet meer te werken binnen het dossier, met juridische argumenten, maar rond het dossier met “middelen van gelijke werking”. Tegenover een dergelijk corrupt systeem, zijn dan ook alle slagen toegelaten, dus ook onder de gordel. Men dient dan in eerste instantie achter de schermen te dialogeren met behulp van de “vuile was…”, en als dat niet helpt, dient men het open en bloot te doen.
   Het V.B. is niet veroordeeld geworden in Gent door het Hof van Beroep, maar door een (francofiel) logetribunaal. Men had toen onmiddellijk alle leden van dit Hof moeten wraken. Het V.B. had daarvoor al moeten wetsvoorstellen indienen om elk lidmaatschap van de loge onverenigbaar te maken met om het even welke overheidsfunctie. Dat daar geen gevolg aangegeven zou worden, doet er niet toe. Lees Su Tzu. Tevens een klacht bij het gerecht om de loge te vervolgen als een criminele organisatie . (cfr. art. 324 bis S.W.).
   Kortom de aanval is de beste verdediging. En m.b.t. de reis van Dries, kan hij of aan ander lid van het V.B. de minister van justitie interpelleren en eisen dat deze zijn positief injunctierecht aanwendt, om de parketmagistraat te vervolgen die in het Vilvoorde drama (met moord en zelfmoord) , nagelaten heeft een contactverbod op te leggen, waar door deze magistraat een hulp heeft verleend aan de dader, vallende onder toepassing van artikel 66 – 2de lid van het S.W. Ze kunnen ook vragen of de moeder en grootmoeder van het vermoorde meisje ontvangen geweest zijn door de eerste minister , zoals indertijd gebeurde in de zaak Mawda, waar de ouders (illegalen) binnen de kortste keren ontvangen werden door de eerste minister :
   https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180702_03594175
   met tekst :
   “ “Premier Charles Michel heeft de ouders van Mawda in een slachtofferrol geduwd en de regering in de rol van de dader toen hij ze ontving.” Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever gezegd op het partijbestuur eind mei, meldt VTM NIEUWS op basis van een gelekt verslag.” (=einde tekst).
   Er is dus materiaal genoeg om in de aanval te gaan, en het rot tot op bot corrupte regime te ontmaskeren.

 3. Wat Gent betreft; de videocassette waar voormalig Brussels parlementslid Albert Mahieu over sprak was in de handen van de Gentse loge. De gruwelijke inhoud van die videocassette betreft het hart van de maçonnieke duisternis.

Reacties zijn gesloten.