1 gedachte op “Inburgeringscursus nodig?

 1. Een bijkomend punt – toe te voegen aan de inburgeringscursus – voor hen die hun land ontvluchtten omdat ze ‘anders geaard’ zijn. Koop een kind op de babybeurs in Las Vegas, het kost tussen de 80.000 en 100.000 euro, daar zit de prijs voor de aankoop van een eicel en de huur voor negen maanden van een baarmoeder in begrepen. Daarenboven kan je diegene kiezen die de eicel zal leveren. Prachtig toch.
  Momenteel raadt gynaecologe Petra De Sutter het nog af, alhoewel het voor homo-koppels de enige mogelijkheid is, zegt ze begripvol. Maar de liefhebbers wagen zich in de illegaliteit wat voor de ‘inburgerlingen’ natuurlijk geen probleem kan zijn omdat illegaliteit een vertrouwd gegeven voor hen is.
  Petra stelt diegenen met wat meer geduld wel gerust:’ de wet op het commercieel draagmoederschap is er nu nog niet maar zal er op termijn wel komen.’
  Petra moet een liberaal mens zijn want enige terughoudendheid in verband met deze bespotting van ieder normaal gezin is bij haar niet te bespeuren. De in aankomst zijnde ‘zedelijke’ wet lijkt haar zeer te liggen.
  Idem bij Jean-Jacques De Gucht die al verschillende initiatieven genomen heeft om dat wettelijk kader uit te werken want ook hij is zeer begaan met de kinderwensen van anders geaarden. Hij wil verhinderen dat er nog gevlucht wordt, het is nochtans in. De ‘paren’ waarvoor hij dat wettelijk kader wil maken vluchten namelijk niet alleen naar de VS maar ook naar Oekra├»ne en India.
  Arme kinderen.

Reacties zijn gesloten.