Poolse televisie over Oudejaarsnacht in Keulen

Op 9 januari discuteerde men op de Poolse televisie over de gebeurtenissen in Keulen.

“Wat in Keulen, Hamburg en Stuttgart gebeurde is dramatisch.  Onze omgang met vrouwen is compleet verschillend dan die in andere beschavingen. 

Wat we nu hebben mogen zien zal de lont zijn van de botsing der culturen.  De brutaalste en meest drastische conflicten staan ons nog de wachten. 

Interessant is ook dat er praktisch geen beeldmateriaal ter beschikking staat.  Het is moeilijk te geloven dat er zich voor het Hauptbahnhof in Keulen geen camera’s opgesteld staan terwijl er bij andere criminele feiten er steeds meer dan genoeg beeldmateriaal te raadplegen is, maar hier niets. 

Politie-officieren beweren dat de feiten in hun rapporten op bevel van hun bazen uitgewist werden.  Politieke correctheid.”

1 gedachte op “Poolse televisie over Oudejaarsnacht in Keulen

 1. Een bericht van de webstek :
  “HARTGELD ELITEN POLITK 19.01.2016
  [16:03] voltaire.net: Wer jagt Angela Merkel?
  Nach dem vorausgeplanten Einsatz von Vergewaltigungen in der Neujahrsnacht in Köln und anderswo gehen nach wie vor die Vorwürfe an Bundeskanzlerin Angela Merkel, sie sei verantwortlich. Eine Studie des Computerdatenverkehrs belegt, dass die Twitter Accounts, die diesen Protest organisieren, an der Westküste der Vereinigten Staaten ihre Basis haben.
  [16:30] Das riecht nach Geheimdiensten.WE.(=einde citaat)

  Zoals de moderator Walter Eichelburg er aan toevoegt ruikt dit sterk naar “geheime diensten”.
  Het is dan ook een bevestiging van de vermoedens dat het in Keulen en elders dan ook ging om een “false flag”, waarvoor er zonder het minste probleem genoeg vrijwilligers beschikbaar waren.

  _____________________________________

Reacties zijn gesloten.