4 gedachten over “Linkse haat

 1. De anti racisten zijn de racisten, de anti fascisten zijn de fascisten, de verdraagzameb zijn de onverdraagzameb. Als nu al die migranten lovers eens alleen zouden opdraaien voor de kosten van de opvang, dan hadden ze recht van spreken. Nu niet.

 2. Twee berichten van de webstek :
  HARTGELD ELITEN
  [11:20] opp24: Wahnvorstellungen: SPD will 100 Millionen Euro für den Kampf gegen Rechts verschleudern
  Das kann ich nur allzu gut verstehen. Welche Partei möchte nicht 100 Millionen öffentlicher Gelder ausgeben um den politischen Gegner auszuschalten. Vor allem wenn dieser ständig beweist, dass die eigenen Ideologie ins Verderben führt? TB
  [16:50] Dazu passend: Unglaubliches von der SPD!!!! 45€ DIE STUNDEEEE!!!!!! für ANTIFA Demonstranten!!!!
  [08:27] Leser-Kommentar-DE zum SPD-Kampf gegen Rechts von gester
  anbei ein Link zu den Jusos. Gefunden habe ich ihn im Gelben Forum. Auf Seite 91 des “Antragbuches” möchte man die “Bezahlung” der Antifademonstranten erhöhen, um immer 48 Busse voll zur Wahrung der Demokratie bereit zu haben.
  http://jusos.de/sites/default/files/antragsbuch_2015.pdf
  (=einde citaat).
  Hieruit blijkt dat de linkse terreur door de Duitse overheid wordt gefinancierd.

 3. Het zijn bijna allemaal jonge gasten die fier zijn , dat ze alleen al kunnen gaan pissen . Ze voelen een band met hun asielbroeders omdat zij uit hetzelfde hout gesneden zijn . Ze hebben begrip voor aanrandingen , verkrachtingen , geweld , een grote smoel . Het onvermogen om als beschaafd mens door het leven te gaan en een bijdrage te leveren aan de maatschappij ,die regelmatig in hun prille jeugdjaren hun volgescheten pampers ververste. Dat zijn dus de bouwstenen van de toekomst , het straat karpuul , onder Mutti’s vleugels en bij ons onder rood en groen

 4. De Duitse minister van justitie, Heiko Maas, heeft gesproken: ‘die Demokratie steht auf der Kippe, de , der Rechtsstaat ist in Gefahr. Deswegen besinnt euch aufs Grundgesetz und macht ernst mit der wehrhafen Demokratie’ Ik kan mij daar in vinden: de democratie staat op het kantelpunt, de rechtstaat is in gevaar. Daarom bezin jullie op de grondwet en maak ernst met de handelswijze van democratie’.
  Hij sprak van Mob, Pack en Gespinsel of in het Nederlands van gepeupel en gespuis. En de grondwet zegt dat je het recht hebt om tegen geweld weerstand te bieden. Keek hij naar de groene jongeren, Jusos of Antifa die dat geweld in de praktijk brengen. Die ‘Deutschland verrecke’ en ‘Deutschland scheisse’ roepen en de geallieerden opvorderen om Dresden terug in de as te leggen? Nee, je moet goed in alle richtingen kijken als Heiko over, Mob, Pack en Gesindel spreekt.

Reacties zijn gesloten.