In de brievenbus: De volgende holocaust?

MM900285281[1] Anciaux is dan wel altijd haantje de voorste om ons de mond te snoeren als het om zijn geliefde moslims gaat, maar.. wat doen die socialisten vandaag om het antisemitisme tegen te gaan ? Niets!

Verleden weekend had ik het over een Joodse school die moet verhuizen uit het hartje Brussel omdat de joodse jeugd daar niet meer durft naar school te gaan. Het gevolg: de schulden stapelen zich op wegens gebrek aan inkomsten. En natuurlijk uit veiligheidsoverwegingen.

Bij ‘Brussels Nieuws’ staat te lezen dat veel Joden Brussel ruilen voor Israël. Ik voeg eraan toe naar een “onderkomen” in Israël. En precies over dat “onderkomen” is de laatste tijd nogal wat inkt gevloeid. Maar dan stel ik de vraag aan de Anciauxs, die de aanvallers van de Joden in Brussel beschermen: “Waar kunnen die minderbegoede Joden anders terecht dan in de nieuwe nederzettingen waar gij zoveel kritiek op hebt”?  Moeten ze dan volgens uw mening in Israël  dan maar onder de blote hemel slapen?

Ik schreef het reeds: Hitler kwam er tenminste voor uit dat hij de Joden wou “vernichten“. Die had een direct plan. Alleen deden de westerse hypocrieten alsof ze het niet wisten. Vandaag koesteren diezelfde schijnheiligen de moslims, die de Joden verjagenen aanvallen waar ze de kans zien.  Wanneer neemt Anciaux het op voor de Joden tegen de moslims? Of zegt hij binnen enkele jaren “das habe ich nicht gewusst”?

Argusoog

http://www.brusselnieuws.be/artikel/steeds-meer-brusselse-joden-trekken-naar-israel-door-antisemitisme

1 gedachte op “In de brievenbus: De volgende holocaust?

Reacties zijn gesloten.