In de brievenbus

Onze redactie ontving volgend bericht van de uitgeverij De Blauwe Tijger (dezelfde die de oorlogsdagboeken van Pater Daniel publiceerde en andere politiek incorrecte meningen, resp. analyses en verslagen, in boekvorm durft op de markt te brengen):

“Beste vrienden van De Blauwe Tijger,

We kunnen wel een prachtige foto plaatsen van de Amerikaanse anbassadeur Pete Hoekstra die Epoque Magazine leest, we kunnen vertellen hoe mooi de volgende Epoque wordt, maar we stellen dat allemaal maar even uit. Een enorme schanddaad overschaduwt deze week onze eigen nieuwtjes, en dat is natuurlijk de arrestatie van Julian Assange. Het onrecht dat hem al jaren wordt aangedaan is ongemeen groot. En de vergoelijkende praatjes van Hans Laroes maken het niet begrijpelijk, noch de meeste andere media die hem in diskrediet brengen met nietszeggendheden. Begrijpelijk wordt het alleen wanneer je zijn grote werk De Wikileaks-documenten leest. Het grote overzichtswerk van Wikileaks zelf, en volledig genegeerd door de verraderlandse pers – shame on you! Wij zijn dankbaar dat we zo’n titel in huis hebben! Wie dit leest weet waarom de hele westerse wereld achter hem aanzit.

Afbeeldingsresultaat voor 30 zilverlingen

Kan het nog cynischer? Ja, dat kan! Binnen een paar uur na de arrestatie gaf het IMF direct een lening uit van vele miljarden aan Equador. Precies volgens de cynische spelregels die Assange en zijn Wikileaks al zo lang blootleggen. Ook Equador heeft haar dertig zilverlingen gekregen.”

Reuters: Ecuador inks $4.2 billion financing deal with IMF: Moreno

Afbeeldingsresultaat voor trump wikileaks cartoon

Waarom moet Barbertje hangen? Wat werd er door Wikileaks onthuld? Vraag het niet aan de Amerikaanse president: hij weet er niets van. Hij kan er zich niets over herinneren… Zo zijn er wel meer zaken die hij geschrapt heeft uit zijn geheugen… zoals de terugtrekking van “onze jongens” uit Syrië.

Afbeeldingsresultaat voor trump wikileaks cartoon