In de brievenbus

Aan de redactie van Golfbrekers

Verzoek voor opname van onderstaande petitie:

Nadat de Raad voor Vergunningsbetwistingen op 27 augustus 2013, op verzoek van o.m. Vlaams Belang/Forza Ninove, de vergunning voor de realisatie van een moskee aan de Edingsesteenweg vernietigde, stellen we tot onze grote verbazing vast dat de VLD-CD&V-SP.a-deputatie op 14 november opnieuw een vergunning afleverde aan de vzw Arrahma. Dit is een kaakslag voor het overgrote deel van de Ninovieters die een moskee in onze stad absoluut niet zien zitten. Méér dan 2000 Ninovieters dienden nav de eerste procedure zelfs een officieel bezwaarschrift in. Het spreekt voor zich dat de komst van een moskee in Meerbeke grote mobiliteitsproblemen zal veroorzaken in de buurt, waar er nu al een acuut gebrek aan parkeergelegenheid is. Bovendien vallen de maatschappelijke gevolgen nauwelijks te overzien. De vervreemding en verfransing van onze stad zal enkel maar toenemen, met alle gevolgen van dien. Wij roepen jullie dan ook op om massaal deze online petitie te tekenen! We mogen immers de buurtbewoners niet in de steek laten.

U kan protesteren via http://www.petities24.com/forum/75018/start/175.en u hebt de keuze of uw naam zichtbaar of onzichtbaar opgenomen wordt, al dan niet met toevoeging van commentaar.  (Nvdr: bekijk de reacties eens…)

Marnix

2 gedachten over “In de brievenbus

  1. De islam is geen godsdienst zoals alle andere, want Linkse mensen, die normaal walgen van godsdiensten, hebben de islam lief boven alles.

  2. Inderdaad de islam is alleen een ideologie. Links walgt normaal van godsdienst maar de islam is ‘heilig’ in hun ogen en je mag niets verkeerds zeggen laat staan kritiek uiten op deze ideologie.

Reacties zijn gesloten.