In de brievenbus

MM900285281[1]Vaststellingen na…

Men kan er niet omheen . De eerste vaststellingen nu de verkiezingen in Italië achter de rug zijn. De grootste verliezers van deze test, zijn vooral de EU en het bankwezen. Twee thema’s waarop zowel Berlusconi als vooral Grillo hun pijlen hadden gericht.

De Italianen hebben zich achter deze twee kandidaten geschaard met een stuk meer dan 50% van het totale kiezerskorps.  Zij stellen meteen het ganse Europese project in vraag. Goed nieuws voor hen die de Europese Unie liever kwijt dan rijk zijn, maar niet voor hen die bij hoog en laag ons nog in die Europese draak willen doen geloven.  Voor hen is het een “zwart weekend” geworden.

De reacties uit de bank- en de zakenwereld liegen er niet om.  Waarmee de diepe kloof tussen de Europese burger en deze partijen duidelijk werd aangetoond. We kunnen de uitslag van deze nieuwkomer Grillo rustig bestempelen als de tendens die doorheen de ganse unie waait. En mochten er vandaag referenda komen over al of niet verder een Europese Unie, mogen we er bijna zeker van zijn, dat zelfs de vragende (zuiderse) landen dit project grotendeels afwijzen. Enkel een paar landen, die voorlopig nog aan de rekker hangen zouden waarschijnlijk deze miskleun blijven steunen.

Maar men kan nog bezwaarlijk mensen als Berlusconi, Grillo, Philip Claeys, Farage, Wilders, als populisten bestempelen, na wat we dit weekend in Italié hebben zien gebeuren. Als een stuk meer dan de helft van een bevolking de Unie in haar huidige vorm naar de vuilbak verwijst, wordt het tijd dat deze leiders in eigen boezem kijken, willen ze hun project nog redden. Of ze daartoe de moed zullen hebben is de vraag.

Zij zullen zich dringend moeten bezinnen over de terugkeer naar een economische unie met of zonder de euro. Zoniet heeft Italië een bal aan het rollen gebracht die niet meer te stoppen zal zijn. Hoe het nu verder moet in de eerste plaats in Italië is een Italiaans probleem. Wat de EU betreft: dit gaat ons allemaal aan en in het bijzonder de toekomst van onze nakomelingen. Wat we in Griekenland zien gebeuren vraagt dringend om maatregelen opdat de olievlek wordt gestopt. Italië geeft een duidelijk signaal dat het anders moet.  Wordt naar zulk signaal niet geluisterd in Brussel, zullen de gevolgen voor de economie en voor de vrede in Europa niet uitblijven.

De Vlieg

MM900285281[1]

Slachtofferhulp op de islamitische wijze

 

Daar is ze weer: de schoonheid van deze prachtige religie, waarover alle hoofddoekdraagsters in het Westen zo hoog kunnen opgeven dat ze uit pure verrukking niet eens meer kunnen denken:

Een rechtbank op de Malediven heeft een 15-jarig meisje, het slachtoffer van een verkrachting, tot 100 zweepslagen en 8 maanden huisarrest veroordeeld, nadat ze had toegegeven geslachtsverkeer voor het huwelijk gehad te hebben.

Hoewel men haar veroordeeld had, krijgt ze de zweepslagen pas als ze 18 jaar wordt – aldus de woordvoerder van de rechtbank, die anoniem wil blijven. “Maar het vonnis zal onmiddellijk worden uitgevoerd als ze dit zelf wil.”

Ja, misschien wil ze het wel.  Misschien kickt ze op islamitische zweepslagen; wie zal het zeggen?

Seks voor het huwelijk is op de Malediven onder de islamitische wetgeving verboden.

De stiefvader van het meisje wordt tot 25 jaar gevangenisstraf veroordeeld als hij schuldig wordt bevonden aan de verkrachting – en ook vanwege moord, want hij heeft kennelijk de baby vermoord die hij bij zijn stiefdochter had verwekt.

Hindustan Times

Komisch, dat de islam, die eigenlijk alle moslims van de verantwoordelijkheid ontslaat, een 14-jarig kind (want zo jong of nog jonger was het op het moment van de misdaad) verantwoordelijk houdt en veroordeelt, terwijl ze door diegenen door wie ze beschermt moet worden, verkracht wordt: de stiefvader. Maar het zou ook de imam kunnen zijn, nietwaar? Of de werkgever, de leraar, de ambtenaar… Vanaf welke leeftijd zijn de meisjes in de islam schuldig als iemand seks met ze heeft?

En wij hopen opnieuw stilletjes dat de een of andere hoofddoekdame uit onze buurt een keer op vakantie gaat naar de Malediven. Inclusief zweepslagen.

Auteur: Kybeline

Tip van Wes Hardin

Vertaling uit het Duits door E.J. Bron

http://www.kybeline.com/2013/02/27/malediven-vergewaltigungsopfer-wird-ausgepeitscht/#more-42759

http://ejbron.wordpress.com/2013/02/27/malediven-verkrachtingsslachtoffer-krijgt-zweepslagen/

1 gedachte op “In de brievenbus

  1. Mens wat is dit weerzinwekkend. Een volk dat zo krom denkt, daar wil je toch niets mee te maken hebben?!? Niet met z’n rechters die die uitspraken doen en niet met die aanhangers van die verziekte godsdienst die dat allemaal maar aanvaarden en normaal vinden.

Reacties zijn gesloten.