Iedereen en alles moet deradicaliseren, behalve…

… de islam

Hier hebben we hem weer.  Normaal pas bij het botten van de bomen en het vallen van de bla- deren, maar dit jaar wil hij ook tijdens de winter schitteren met zijn expertise.

Afbeeldingsresultaat voor professor coolsaet cartoonNutty Professor Coolsaet, altijd goed voor een vrolijke noot

“Laat ons het debat over de islam deradicaliseren. De islam – en zelfs het salafisme – zijn niet de grondoorzaak” van het hedendaagse radicalisme en terrorisme. Dat heeft de Gentse professor en radicalisme-expert Rik Coolsaet gezegd in de onderzoekscommissie naar de aanslagen van 22 maart. Deradicalisering starten vanuit religie zal dus niet lukken, waarschuwde hij.(HLN)

https://www.golfbrekers.be/de-nwo-volgens-prof-rik-coolsaet/

https://www.golfbrekers.be/coolsaet/

https://www.golfbrekers.be/ter-herinnering-prof-dr-rik-coolsaet-expert-bij-de-nullenzender/

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Iedereen en alles moet deradicaliseren, behalve…

 1. Dat kon een gewone burger u reeds 30 jaar geleden gezegd hebben heren van ocad!Na 30 jaar van pamperen,wegkijken,anderen uitmaken voor racisten en fascisten nu met zo een concusie afkomen,je moet maar durven!!!
  Trouwens*gamatigde* moslims of islam bstaat gewoon niet,heel hun leven wordt beheerst door die religie,en ze zullen nooit integreren!!
  http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/3075353/2017/02/08/OCAD-waarschuwt-voor-oprukkende-radicale-islam-in-ons-land.dhtml

 2. Ik begin hoe langer hoe meer Golfbrekers te beschouwen als een grappen en grollen magazine . Moppen aan de toog door de redactie . Nu den Rik Coolsaet een standupcomedian , voor zover ik weet de enigste met een indrukwekkend
  universiteitsdiploma wat zijn moppen nog meer doen bulderen . Behalve de tussenkomsten van Annemans is feitelijk niets waar ik respect voor heb .

 3. De man zijn onderscheidingsvermogen over wat goed is en belachelijk is totaal verdwenen. Niet alleen hij lijdt aan deze kwaal, het is een Europese epidemie die gebruik maakt van de open grenzen. Overal duikt ze op.

  Neem nu Duitsland. Daar heb je kinderliedjes verbonden met een kinderspel. De na-na-na oorlog- generatie heeft ontdekt dat ze hoogst bedenkelijk zijn.

  De ‘Reise nach Jerusalem’ (in Vlaanderen heet het de stoelendans) is voor de slachtoffers van de holocaust zeer pijnlijk. Kinderen lopen langs de stoelen en wie geen stoel heeft als het liedje stopt, valt af. Kan niet mee naar Jeruzalem. Snap je hem?
  Dus, a.u.b stop met het spelen van dit spel in de kleuterschool en op kinderfeestjes, uit hoofde van menslievendheid.

  Nog zo’n verschrikkelijk kinderspel is: ‘Wer hat Angst vor’m schwarzen Mann? Niemand. Wenn er aber kommt? Dann laufen wir davon.’ Die zwarte man loopt de kinderen achterna en als hij er eentje te pakken krijgt, valt het af.
  Dit is een sterk racistisch getint lied en spel. Gelukkig wordt er momenteel de aandacht op gevestigd dat dit spel te maken heeft met de huidskleur van een mens, iets waar vroeger niet werd over nagedacht, en dat kinderen bang worden gemaakt voor een huidskleur. Het bovendien nog op een lopen zetten omdat de angst wordt aangekweekt.

  Persoonlijk stel ik een aangepaste versie voor: Wenn er aber kommt? Dann geben wir ihm Geld. Coolsaet en consorten tevreden.

 4. Zelden een grotere idioot (buiten torfs) gezien en die idioot wordt ook nog tot overmaat van ramp betaald met ons belastinggeld.

Reacties zijn gesloten.