Hypocriete Gates

Voor wie het nog niet begrepen heeft: Bill Gates zegt dat drankgelegenheden en restaurants ‘tot zijn spijt” gedurende 4 à 6 maanden moeten gesloten worden/blijven. Geen terugkeer naar het “normale” leven tot 2022.

In hoever wordt Gates “normale” leven beïnvloed door de coronacrisis? Met een geschatte rijkdom van 118 miljard dollar… Moet hij vrezen voor een faillissement, moet hij werknemers op straat zetten, moet hij schrapen om rond te komen, de verwarming lager zetten?…

Lees ook: Fox News personalities attack Bill Gates for pandemic comments on CNN

1 gedachte op “Hypocriete Gates

 1. “Blind belief in authority is the greatest enemy of truth.” ― Albert Einstein

  Voor al diegenen die nog naïef denken dat al deze destructieve maatregelen nog iets met het virus te maken hebben, bekijken best onderstaand filmpje eens dat alles nog eens samenvat. Nu wist ik dat al veel langer, maar blijkbaar zijn er nog altijd een groot aantal mensen die nog slapen.
  Of vindt u het nog normaal dat mensen door de politie worden in elkaar geslagen omdat ze geen muilkorf opzetten, dat de grondrechten niet meer tellen, dat slijpschijven worden gebruikt om bij mensen binnen te vallen, dat drones worden gebruikt om te zien of u de coronamaatregelen volgt en te tellen met hoeveel u op een terras zit, dat buren worden aangespoord om mekaar te verklikken, dat een volledig ongrondwettelijke avondklok wordt ingezet, dat vrijwel alle vrijheden zijn verdwenen… de lijst wordt met de dag langer en brutaler. En dat alles voor een virus??? Herinner u dat we begonnen zijn met 3 weken opsluiting. We zijn ondertussen 10 maanden verder en het wordt steeds driester.
  En men (de media) is u al voor de volgende stap aan het gaarkoken. Pasen vieren dit jaar zit er niet in. Restaurants en bars blijven best nog 4 tot 6 maanden gesloten. Het vaccin (dat was toch de oplossing) zal niet voldoende zijn. U hebt er minstens 2 nodig en dan nog is er een grote kans dat u een “verspreider” blijft. En dus zullen lockdowns blijven duren tot na 2022. Misschien een klein feestje volgende kerstmis. Misschien… Het staat er allemaal open en bloot.
  Wie kan dit nu nog normaal vinden??
  Overdrijf ik? Zie wat die smeerlappen (psychopaten) met u en mij van plan zijn de volgende jaren. En dit is geen “complot” zoals mensen die dit aanklagen worden weggezet. Nee ze zeggen het open en bloot wat hun plannen zijn. Tenslotte is de geschiedenis een aaneenschakeling van machtswellustelingen en psychopaten. En veel heb je er niet nodig hoor. 2000 jaar = 40 mannen(&vrouwen) van 50 jaar… Trek zelf uw conclusies.
  https://youtu.be/FvM1v_jt6AY

Reacties zijn gesloten.