Hoog risico!

“Dit gaat in tranen eindigen.”

‘Belgisch staatspapier? Dat is hoog risico, weinig rendement’

‘Staatsobligaties uit de eurozone zijn compleet te mijden. Belgisch overheidspapier, dat zit in de categorie ‘hoog risico, weinig rendement’. Dat zegt Donald Amstad, directeur vastrentende producten voor de groeimarkten bij de vermogensbeheerder Aberdeen Asset Management.

‘De overheden van de meeste westerse landen zijn virtueel bankroet’, stelt Amstad. ‘Het VK, Frankrijk, Italië, België maar ook Japan en de VS hebben schulden die groter zijn hun volledige bruto binnenlandse product. Bovendien hebben de Europese landen dure stelsels voor pensioenen en andere sociale uitgaven.  Lees verder…

1 gedachte op “Hoog risico!

 1. 1. Een duidelijke analyse!!
  2. Als die landen virtueel failliet zijn , dan geldt dit nog meer voor de banken die deze waardeloze staatsobligaties in portefeuille hebben, die dan dienen voor de Tier ratio’s
  http://www.money-for-nothing.nl/monetair-systeem-2/reserve-voorwaarden-vs-kapitaal-voorwaarden
  3. Gezien de analyses maakt Donald Amstad dan ook kans op een “ongeluk” zoals reeds tal van “bankiers” hebben voorgehad.
  4. Over de 1 % waarvan sprake in de tekst , zie bruggetje :
  http://kingworldnews.com/frightening-truth-elites/
  5. Over de toekomst en de ineenstorting van het Ponzi systeem, zie bruggetje met een interview met Alan Greenspan die een “big event” voorspelt..
  http://www.zerohedge.com/news/2015-02-22/alan-greenspan-warns-there-will-be-%E2%80%9Csignificant-market-event-something-big-going-hap
  Greenspan kan het weten als één van de belangrijkste handlangers van de NWO en als mede architect van dit Ponzi systeem!!!
  6. En om “de bron” te citeren boven alle verdenking (en rechtstreeks van de top van de piramide) een waarschuwing van God” himself” , Rothschild, zie bruggetje :
  http://www.infowars.com/lord-rothschild-warns-investors-of-most-dangerous-geopolitical-situation-since-wwii/
  Voor de Vlamingen is er echter nog hoop, sinds we in de persoon van Bartje de verrader, een man met haar op de tanden hebben, om “law and order” te doen heersen!! De lichtstraal in de duisternis!!!(:.)

Reacties zijn gesloten.