8 gedachten over “Hollywoodland

 1. Mss een idee om Charleroi wat meer ‘cachet’ te geven: WALBANIA in grote letters boven de stad?

  • Ze noemen hun luchthaven “Brussels South”, misschien is ‘MEGALOMANIA’ geschikter?

   • Ik denk nochtans dat er steeds meer verkeer naar Charleroi (en Oostende?) gaat moeten afgeleid worden, gezien het onoplosbare probleem vd geluidshinder in en vooral (ver) rond Zaventem. De luchthaven van Tokio ligt tenslotte ook 100 km van ‘t stad.

   • Brussels South!

    En het hart van de economie in het land van Filip I, Antwerpen, schreeuwt al jaren om een behoorlijke luchthaven. Charleroi tegenover Deurne nog maar eens een bewijs hoe corrupt dit land is.
    O ja, de luchthaven van Deurne zou te klein zijn nadat ze, ze eerst tot op een derde hebben gebracht van haar oorspronkelijke oppervlakte. Maar de landings- en startbanen waren door de Duitsers aangelegd en dat kan niet anders dan slecht zijn.

    • Inderdaad. Een luchthaven bij een wereldhaven werd gewoon geboycot. Rondom volgebouwd, bescherming van enkele bomen en vleermuizen, groene ‘activisten’, die geen jota snappen of willen snappen van economie. Het groene boekje als leidraad, maar kom niet aan hun auto of hun comfort. Betweterig stelletje, maar niet helemaal ongevaarlijk. Ze slagen er toch maar in een behoorlijk aantal kiezers te overtuigen. Vooral in de steden. Op het platteland worden ze niet bepaald geliefd. Als naam van de luchthaven wordt trouwens in navolging van Brussels South ook wel eens Brussels North genoemd… Vooruit Sinjoren, op de barricades. Mé alle Chineeze, moar nie mé den dezen!

 2. Met de naam ” Hollywood ” kan ik leven .Maar ik gruwel bij de gedachte dat ooit… Islamwood , Moslimwood , Allahwood , Isiswood in even grote letters op de een of andere berg zal verschijnen.

Reacties zijn gesloten.