Hoe blauwe tenen vermijden?

In Maleisië opteren ze niet voor veiligheidsschoenen.  Ze zorgen er gewoon voor dat er niet op lange tenen kan getrapt worden. Gelukkig hebben ze daar het gevaar op tijd ingezien.

De recentste uitgave van een Japanse strip  “Ultraman” (een science fiction superheld) mag niet verkocht worden.  Wegens gevaar voor de openbare veiligheid.
In het verhaal komt het woord “Allah” voor, zie je.  En dat mag niet volgens de moslims.  Op “Allah” hebben ze een patent, wereldwijd.  Mohammed heeft daar jàààààren geleden een octrooi op genomen.  Zonder vervaldatum.  Het ministerie van binnenlandse zaken verklaarde vrijdag dat de Maleisische uitgave van “Ultraman.  The Ultra Power.” elementen bevat die de openbare veiligheid en de maatschappelijke moraal door subversieve invloeden in gevaar zouden kunnen brengen.

Het hoofdpersonage “Ultraman King” is voor menig moslimkind een idool.  Hem met Allah vergelijken zou hen kunnen verwarren en hun geloof ondermijnen.  En het onverantwoordelijke gebruik van het woord “Allah” zou de moslims kunnen provoceren.  Met alle bekende gevolgen van dien.
In Maleisië mogen uitsluitend moslims het woord “Allah” in de mond nemen; 60% van de 30 miljoen Maleisiërs is volgeling van de profeet der oneindige vrede.

Voor de geïnteresseerden: hierbij een klein stukje Ultraman-film. Vrij van verwarring.

 24Min.onLine

1 gedachte op “Hoe blauwe tenen vermijden?

  1. Het feit dat de islam in Japan en vele andere landen, zoals Europa en Zuid-Amerika nauwelijks mensen kan bekoren (bekeren) is nog een bewijs dat het puur genetisch is.

Reacties zijn gesloten.