Hip-hip-hip

Hip-hip-hip

Als er getrouwd wordt, dan zijn wij er als de kippen bij om het jonge koppel te feliciteren en een kiekje te maken voor onze blog.

Miet_Wilfried

Studio Rony

Wilfried (77) en zijn bruid Miet (70) konden eindelijk hun grootste wens vervullen: een huwelijk bezegeld door de zegen van de Kerk.
De vorige madam Martens is immers overleden en dan mag de weduwnaar hertrouwen.  Want een kerkelijk huwelijk wordt immers niet ontbonden als men zich voor de wet laat scheiden.  Dan moet men op zijn honger blijven zitten of in onkuisheid leven.

Tenzij men Helmut Lotigiers heet… Die slaagde er wel in zijn kerkelijke huwelijksbeloften te laten annuleren.  Het is nog steeds een goed bewaard geheim met welk argument hij daarin is geslaagd, want de gebruikelijke eis, namelijk dat het huwelijk nog niet “geconsumeerd” was, kan hij toch moeilijk aanvoeren, aangezien hij samen met madam nummer één een dochter, Messalina, heeft!

2 gedachten over “Hip-hip-hip

  1. Waauw zeg, eindelijk kan die superkalote met z’n truttavie het bed induiken zonder te zondigen tegen de geboden van “de Kerk”…
    Het zal voor “huile-frites” een héle hijs worden om éérst àl zijn “vleselijke zonden” op te tellen éér hij ten biechte gaat.
    Zou hij dat doen zoals in onze lagere-schooltijd: “Eerwaarde biechtvader, ik heb gevloekt, zo’n 10 keer-min-of-meer” ?
    Indien onze ex-9 X premier z’n penitentie-naarmate-gezondigd moet bidden, dan mag Miette nog maaanden wachten eer zij hem tussen de lakens mag verwachten :o) (overigens, behalve “wat gelik & gefoefel”, zal hij er ook niet méér van afbrengen zeker ?)

  2. In de jaren stillekes hoorde we de Wilfried al zeggen dat hij het einde van de tunnel zag. Toen zat hij waarschijnlijk al onder Miet haar bureau.

Reacties zijn gesloten.