Het vrije Westen bestaat niet meer

Als Washington en Brussel niet van hun huidige koers afgebracht kunnen worden, dreigt een wereldwijd drama van ongekende omvang.

De meeste gewone mensen weigeren te geloven dat de globalisten in Washington en Brussel een oorlog met Rusland willen veroorzaken. Iemand met een beetje verstand zou onmiddellijk inzien dat zo’n oorlog alleen maar verliezers kent en onvoorstelbaar veel menselijke leed zal veroorzaken. We hebben het hier echter over politici die letterlijk bereid zijn over lijken te gaan om hun positie van macht in een doodziek, door- en door corrupt en op zijn laatste benen lopend systeem te redden.

‘Eenvoudige zaak volk mee te krijgen in oorlog’
Nazi kopstuk Hermann Göring legde tijdens de Nürnberg processen na de Tweede Wereldoorlog in slechts enkele woorden uit hoe Duitsland zover kon komen de tot dan toe meest bloederige oorlog ooit in gang te zetten:

‘Natuurlijk willen de gewone mensen geen oorlog, niet in Rusland, noch in Engeland, en trouwens ook niet in Duitsland. Dat is duidelijk. Maar uiteindelijk zijn het de leiders van het land die het beleid bepalen, en het is altijd een eenvoudige zaak om het volk daarin mee te sleuren, of het nu een democratie, een fascistische dictatuur, een parlement of een communistische dictatuur is.

Want stem of geen stem, het volk kan er altijd toe worden aangezet de leiders te gehoorzamen. Dat is makkelijk. Je hoeft hen enkel te vertellen dat ze worden aangevallen, en de vredesstichters te beschuldigen van gebrek aan patriottisme en het blootstellen van het land aan gevaar. In ieder land werkt het zo.’ 

Lees dit aan te raden artikel  verder bij collega-blogger Xander

 

12 gedachten over “Het vrije Westen bestaat niet meer

 1. Ik kende het artikel al van de webstek van Zero Hedge. Zoals steeds zegt men A, maar nooit B. Dit laatste heeft dan betrekking op de werkelijke oorlogsstokers, en dat zijn de drijvende krachten achter de NWO(en dit al eeuwenlang).
  Dat zelfs Zero Hedge gevoelig is voor censuur blijkt uit het verwijderen van een publicatie over de Rothschilds. Ik had enkel het bruggetje opgeslagen, maar niet de tekst. Nadien bleek deze tekst niet meer beschikbaar!! In reacties werd dan naar deze censuur verwezen maar zonder het minste antwoord van Zero Hedge!!
  http://www.zerohedge.com/news/2015-02-20/rothschild-vs-rothschild
  Oorlog is immers het middel om problemen op te lossen!!
  Dit bleek reeds uit het “report van Iron Mountain” dat nadien ontkend werd.
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/iron_mountain_full.htm
  Het weze nogmaals opgemerkt dat de werkelijk macht zich bevindt in The City en Wallstreet.(en deze blijven steeds onzichtbaar). In Brussel zitten maar de “handlangers”. WO III is de facto reeds begonnen in het Midden-Oosten, en het is nu wachten tot de brand overslaat naar Europa. (Oekraïne is hier maar een voorzichtig begin).
  De echte “start” in Europa zal zich voordoen als de “geïmporteerde moslim 5de colonne” in gang schiet. De voorhoede oefent zich nu al in Syrië.
  In feite verloopt alles volgens plan, zoals Albert Pike dit ook al heeft gesteld in zijn beruchte brief aan Mazzini.
  Men kan anderzijds ook blijven dromen en denken dat alles wat zich nu afspeelt louter toeval is… waarvoor er geen enkele verklaring te vinden is.
  Of anders gezegd =struisvogelpolitiek van de bovenste plank!!!

  • Komt het neerschieten van de Kremlin criticaster Boris Nemzow de macht in The City en Wallstreet goed uit? Alle media vallen over Poetin die volgens hen de schuldige is. Als we de zaak objectief bekijken was de man voor Poetin verre van een bedreiging. 85% van de Russen staat achter Poetin, Igor met de pet en elite. Uitgerekend nu een randfiguur uitrangeren, heet ze onnodig opwaarderen en in de kaart van zijn buitenlandse tegenstrevers spelen.

   • Wat hier belangrijk is is het feit dat Boris een jood is. Normaler wijze zou de ganse joodse gemeenschap nu moeten moord en brand schreeuwen. Er heerst echter een doodse stilte over dit aspect.
    Bij deze dient men ook te weten dat de top in Oekraïne ook joods is en Putin is dit ook. Dit geldt ook voor de City en Wallstreet. Met joden bedoel ik hier de afstammelingen van de Khazaren (die geen enkel genetische band hebben met de echte Joden).
    Momenteel is de zaak nog niet volledig duidelijk..maar gezien de stilte bij het “uitverkoren volk” bestaat de kans dat het hier gaat om een interne afrekening. Zie in dit verband de liquidatie Robert Maxwell door de Mossad, toen deze een gevaar begon te vormen o.a. voor Israël.
    Op het ogenblik van de moord was Boris vergezeld van een “Oekraïens model !!!”

    • Een foto gezien van dat Oekraïens model: niet mis. Jààààren jonger dan Boris. Waarschijnlijk een studente in een uitwisselingsprogramma. Hoe past zij in dat plaatje? Werd zij gekwetst? of was zij de lokvogel?

 2. Wat het politiek krapuul in Brussel en Washington ook mogen in mekaar steken van een zaak zijn wij zeker nl. Als er oorlog zou van komen dan zal het politiek krapuul in Brussel en Washington de eersten zijn waarbij het licht uit gaat, de lijsten me adressen liggen klaar en op de radio zal een plaatje draaien nl. ”Vluchten kan niet meer”.
  Wij willen geen oorlog met niemand, wij onderwerpen ons aan niemand maar….wie oorlog wil zal oorlog krijgen en de eerste zullen de veroorzakers van alle ellende zijn, zeker weten, en wie zijn die veroorzakers van alle ellende op de wereld? Juist, het politiek krapuul in Brussel en Washington gesteund door de corrupte groot kapitaal bezitters die hun macht niet willen verliezen. Ze zullen helaas alles verliezen.

 3. Zulke redenaars maken ze niet meer. Vergelijk dat even met kwallen als Bernd Lucke van de AfD, Bruno Valkeniers van het VB, of, de ergste van allen, Nick Griffin van de BNP.
  Vervang ‘Wollt ihr den totalen Krieg’ door ‘Wollt ihr den islamischen Staat’, en je beseft hoe Links de duitsers weer allemaal met de neus in dezelfde verkeerde richting heeft gekregen.

  • Bruno Valkeniers een kwal? Dat Bruno de kuiperijen van de politiek onderschat heeft willen we beamen, dat hij geen groot redenaarstalent heeft is geen geheim, maar een kwal? We kennen hem als een beschaafde Vlaams-nationalist, die in uiterst moeilijke omstandigheden voorzitter van het VB geworden is. Dit is een zeer onterechte belediging.

 4. Ik bedoelde ntl een kwal als redenaar. Ook Griffin is trouwens een zeer intelligent man en ziener. Echter, men maakt zulke mensen niet de leiders van een zweeppartij. Je ziet trouwens de resultaten.

  • Met de kans op “banvloeken” van de geachte Redactie, moet ik toch wel vertellen dat voorzitter Valkeniers toch vaak onhandig was in zijn uitdrukkingen.
   Op een avond in ‘t Leitje (Brugge-Assebroek) vertelde hij over “het toekomstig onafhankelijk Vlaanderen: Bij zijn: “zijn er nog vragen?” stond ik recht en stelde: “Indien, per mirakel, om middernacht…Vlaanderen onafhankelijk zou worden, Wié… heeft dan morgenvoormidag, het recht om naar het gemeentehuis van zijn woonplaats te gaan om een “Vlaamse identiteitskaart aan te vragen ?”
   Antwoord van heer Valckeniers: “Iederéén die op dàt moment op Vlaams grondgebied woont”
   Ik kreeg geen antwoord op mijn logisch volgend repliek: “Ook Pjotr uit het Oostblok, de louche handelaar in “van àlles” ? Ook Zeinep uit Marokko die hier reeds één jaar woont, en nog steeds géén woordje Nederlands spreekt ? of Meriem, het kersverse bruidje, meegebracht nà een reis naar Anatolie en die zéker nog het verschil niet weet tussen ja & neen ? Of die dikke mama uit donker
   Afrika die zich uit in ‘t Françoistjes, plus dan nog àl die vreemde bandieten die in Vlaanderen in-de-jail zitten???”.
   Het antwoord kwam niet doordat er uit de zaal geroepen werd: “slechts één vraag”
   Héél de Afdeling-Brugge was getuige van die interventie van mij (ook diégene wiens naam ik
   zéker niet meer wil vernoemen… Jullie weten wel wié
   Fikken bedoeld: degene die het VB verliet wegens “broek-vol-goesting” voor M-R M)

   • Zijn antwoord was correct: “iedereen kan die I.K. aanvragen”. Wat een hemelsbreed verschil is met het volgende antwoord “een I.K. krijgen”, maar ze zijn in West-Vlaanderen nogal ongeduldig. Ge moet een brave Antwerpenaar de kans geven om rustig zijn uitleg te doen.

Reacties zijn gesloten.