4 gedachten over “Het verschil

  1. Er zijn inderdaad nog vrouwen met ballen , nietwaar Frans . Of die , mannen ? op de rechtse foto ” ballen” hebben is maar de vraag, Wie weet het zijn misschien allemaal ………?

  2. Het is meer dan waarschijnlijk daarom dat die “mannen” in de “Arabische-moslim Wereld” hun vrouwen zo extreem en desnoods met geweld onderdrukken (want onderdrukt leven zij er, oke er zullen veel van die vrouwen die helemaal gesluierd zijn zoals met een boerka ons willen doen geloven dat ze dat gewoon uit vrije wil dragen maar de overgrote meerderheid der Vrouwen aldaar werpt die schande liever van zich af. Het is er gewoon Extreem ingepompt hun plaats in het “moslimparadijs” desnoods met geweld en als het moet met veel geweld (eerwraak, eermoord) uit angst/schrik voor “hun” Vrouwen, die Vrouwen weten/kennen hun plaats daar niet zoals het bij ons is in het Westen op gelijke hoogte als ons de Mannen. Moedige Koerdische Vrouwen want moedig zijn die zekers ik denk dan ook wel dat in die Koerdische minderheid de vrouwen beter af zijn min of meer met respect voor elkaar, zou Rudi Vranckx daar eens geen reportage kunnen gaan draaien? of over de Laffe mannelijke vluchtelingstroom die hun Vrouwen en kinderen achterlaten in de “Arabische lente” de Media vond dat zo mooi “maar wij de realisten in het Westen wisten toen reeds! dat wordt stront aan de knikker. nee de rudi zit liever met die mannen in een kapotgeschoten theehuis dat vind hij stoer met zijne keukenhanddoek rond zijne dikke nek hij is al even laf als die mannen. Nog zoiets eens die mannen in het westen zijn en ze zoeken een conflict op dan reageren ze als een groep doorgedraaide Hyena’s ook al is de tegenpartij bv: 1Man of 1 Vrouw of zelfs een kind dat zegt genoeg.

  3. Wie zei er ooit ook weer ” onderscheid moet zijn”. Volgens mij geen dames om zonder handschoenen aan te pakken, maar ik doe er alleszins mijn hoed voor af.

Reacties zijn gesloten.