Laten we ook eens in hongerstaking gaan…

… voor een hoger pensioen

In Sankt Kanzian, Karinthië (Oostenrijk) zijn ze in hongerstaking gegaan.  “Ze”.  Niet voor een hoger pensioen.  Het zijn tenslotte vakkrachten, naar onze contreien afgezakt om onze pensioenen te redden.  Waardoor wij met z’n allen tot 67 moeten gaan werken.

 ???    “Ze” willen nl. meer zakgeld: 2000 euro netto in de maand per persoon, lijkt hen een redelijk bedrag voor jonge mannen die van de westerse geneugten wil genieten.  Kwestie van ten volle te kunnen inburgeren. Daartoe hoort ook een reispas waarmee ze zich vrij kunnen voortbewegen in heel de EU; een verblijfsvergunning is een slag in hun gezicht.
De vakkrachten wilden hun eis kracht bijzetten met een persconferentie.  Die kwam er  niet.  Slecht gegokt.  Ze hadden gehoopt dat de media hun betrachting zouden steunen.  Nietes. Het multicul sprookje mocht geen misklank hebben.  Zo slim zijn ze wel bij de media.
Ter vergelijking het minimum pensioen in Oostenrijk € 872,31 per maand voor een alleenstaande, € 1307,89 voor een echtpaar.  Daarvan moeten alle levenskosten betaald worden, ook huur.

Het zou interessant zijn te weten hoe de volgende jaren de pensioenen van de broodnodige vakkrachten zullen berekend worden.  Loopbaan… welke loopbaan?  Bijdragen… welke bijdragen? …Statuut, zelfstandige, werknemer, ambtenaar… Bepaalde beroepen/groepen mogen vroeger op pensioen… Vanaf 35 voor getraumatiseerde “vluchtelingen”… ???

Unzensuriert

9 gedachten over “Laten we ook eens in hongerstaking gaan…

 1. Een variatie op Merkels ‘wir schaffen das’, ‘Das mussen wir uns anschauen’.

 2. In Zweden kan het nog beter :
  http://www.prisonplanet.com/report-arab-migrants-promised-free-blonde-swedish-girls-by-people-smugglers.html
  Een citaat :
  ““In reality one can say that the young Syrian men are lured to Sweden by the oldest trick in the book – money and girls. Pictures of blonde beauties are published, and that Swedish women require real men,” writes Dala-Demokraten.
  Apparently, migrants with no plan on working who travel to Sweden to live on government hand-outs are now considered “real men”.(=einde citaat).
  T.a.v. van Frans :
  “Heeft men je daar niet nodig in Zweden?? “

 3. Iedere firma of zelfs gemeente die zich inlaat met die vreemdelingen tekent zijn eigen doodvonnis, wij werken op geen enkel vlak mee aan onze eigen ondergang.

 4. Hongerstaking , tot daar toe , ze eisen enkel maar wat redelijk is , zoals een “vluchtelingenpensioen” van 2000 Euro (mag het misschien iets meer zijn?) , een bestendige verblijfsvergunning en verplicht , tijdloze rustkuur ,om te bekomen van opgelopen trauma’s. Maar moeten ze in de pijn van hun hongerstaking ook nog gefolterd worden ? Kunnen wij echt zo wreedaardig uit de hoek komen . Waarom toch , de heerlijkste gerechten voor hun neus schuiven , beefsteak frit , of met stoofvlees , kleine petatjes op een bedje van verse zalm , pannekoeken met appel …Frisse muntthe of een Leffe van’t vat . Ik wens die hongerlijders veel sterkte toe , ik zou zeggen “volhouden” jongens tot het bittere einde ! Wees een voorbeeld voor jullie duizenden broeders en zusters

 5. Ik denk er sterk aan een enkele vlucht naar Turkije te boeken, mij een Syrisch paspoort en ID kaart aan te schaffen, met de jetski naar Kos, op de ferry naar Griekenland en dan mijn diensten als “oorlogsvluchteling” aanbieden aan het meestbiedende EU land. En dat ze niet afkomen met varkensworst of spek. Ik wil op z’n minst lamskotelettjes, een schapeboutje of een stevige steak alles Halal wel te verstaan. Als bewijs van mijn integratie bereidheid lust ik wel een pintje en heb ik geen enkel bezwaar tegen schaars gekleed vrouwvolk. Alleh zij geprezen.
  Als straf omdat ik in een “goedkoop” land gaan wonen ben verviel mijn recht op minimum gezinspensioen en ontvang het pensioen waarop ik “wettelijk” recht heb. Na enige indexaanpassingen ondertussen reeds 1.035 euro min 25 euro voor storting op een buitenlandse bankrekening. Zoals je merkt worden de “eigen burgers” schandelijk in de watten gelegd.

Reacties zijn gesloten.