Het Spionnencentrum deelt mee: “Het gaat hier wel om ónze jongens!”

Amper was ze op post bij het gelijkekansencentrum Unia of de aanslagen in Brussel zetten het land op zijn kop. ‘Ik hoop echt dat 22 maart een keerpunt wordt op het vlak van integratie’, zegt ze. ‘De daders mogen dan moslims geweest zijn, het waren wel ónze jongens.’ Els Keytsman over de scherpe tong van de Brusselse burgemeester Yvan Mayeur, discriminatie op de arbeidsmarkt, de nieuwkomersverklaring en haar eigen vooroordelen.  Meer…

11 gedachten over “Het Spionnencentrum deelt mee: “Het gaat hier wel om ónze jongens!”

 1. Els Keytsman mag dan wel van Zottegem zijn, ze is toch een rasechte dhimmie

 2. Waar men dergelijke wereldvreemde mensen blijft uithalen om op overheidskosten rijkelijk hun kost te verdienen, daar kan ik met mijn verstand niet bij. Dergelijke sujetten hebben enkel maar voor ogen, het vernietigen en onderdrukken van het eigen volk. Op kosten van dat eigen volk. Braakneigingen nemen momenteel de overhand bij mij, een Motilium en Imodium zullen goed van pas komen. Zum kotzen.

  • Bijzonder eigenaardig is de aanwezigheid van prof. Matthias Storme, die door de N-VA afgevaardigd werd, bij het Spionnencentrum.

   • Een man voor wie ik lange tijd veel respect had, voor mij is hij van zijn troon gevallen. Punt, uit.

 3. De daders mogen dan moslims geweest zijn, het waren wel ónze jongens.’ Onze “jongeren” bedoelde ze natuurlijk en da’s wel een ras apart hé !!

  • In Molenbeek worden ze ‘lokale jongeren’ genoemd, kwestie van niet te verwarren met jonge voetbalfans…

   • da’s evengoe “besneden&bruin”!ook zo in “borgerokko” wschl !

 4. En zeggen dat dit klotencentrum “op onze kosten” mag teren???
  Opdoeken die vuile handel.

 5. Ik weiger te geloven dat “onze”(autochtone)jongens tot zulke onmenselijke handelswijze in staat zijn.
  Dit kan alleen op de rekening geschreven worden van crapuul van de ergste soort die geen enkel recht meer hebben op begrip of clementie voor de begane massamoorden.
  Door deze foute premisse,moedwillig, te gebruiken schandaliseert men ganse generaties van onze eigen autochtone jongens,die nooit in staat leken en het nooit zullen zijn,om dergelijke misdaden tegen de menselijkheid te begaan.
  Van manupilatie gesproken!!!

  Vriendelijke groeten.

 6. Keytsman is een crypto communiste die actief is geweest bij de crypto communistische groenen. (groen van buiten maar rood van binnen).
  Zij werkt dan ook actief mee aan de samenzwering om het Avondland te vernietigen via de vreemdelingeninvasies. Het gaat hier dan ook om hoogverraad.
  Haar “oplossing” bestaat er immers in om de kanker aan te prijzen als de remedie.
  Een analyse van een geval zoals Keytsman vindt men in het volgende bruggetje, met enkele citaten (het is immers niet alleen een politiek maar ook een psychopathologisch geval):
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/04/11/nwo-triumph-marxistischer-feministinnen-verpruegeln-ihre-selbstgemnachten-waschlappen-ehemaenner-heissen-jubelnd-macho-muslime-willkomen/
  “….Im letzten halben Jahrhundert hat eine masslose Frauenemanzipation stattgefunden, die Genau in die NWO-Taktik passt: Alles auf den Kopf stellen, um die vielen tausende Jahre alte Weltordnung durch die Neue Illuminaten-Weltordnung zu ersetzen.
  Vor 40 Jahren sagte die damalige dänische Unterrichtsministerin: Wir wollen den Jungen ihre Autos wegnehmen und sie den Mädchen geben – und umgekehrt mit den Puppen!
  So wurde es, weil die Kinder in Kindergärten und Schulen von Frauen sowie zu hause ohne Vater erzogen, die vaterlose Zivilisation, und die Männer wurden verweiblicht bis ad absurdum, während die Frauen das Regiment in Politik und Meinungsbildung übernahmen……
  ….Ergebnis: Muslimische Multi-Kulti durch ihre befürwortete Willkommenskultur gegenüber den muslimischen Massen-Einwanderung, wobei Merkel mit offenen Armen den Untergang des Abendlandes einlädt. Sogar hat eine andere NWO-Marxistin, EUs “Hohe Vertreterin”, Federica Mogherini, masochistisch versprochen, dass die Zukunft Europas dem”politischen Islam” (der Scharia) gehöre…..
  ….Dies ist genau wie vorgeschrieben von Adam Weishaupts und Mayer Amschel Rothschild in ihrem ersten kommunistischen 6-Punkte-Programm, weil führende Frauen geistlose marxistische Feministinnen den Tod der westlichen Kultur, der Lehre Christi, der Abschaffung der Familie und aller Moral fördern, und Angela Merkel ist ihre Banner-Trägerin……
  Kommentar
  Wie Nick Rockefeller im Gespräch mit Aaron Russo sagte, wollte die Elite die Frauen unbedingt auf den Arbeitsmarkt haben, weil
  1) die Kinder in den Tages-Institutionen dann im Sinne ihrer NWO erzogen werden können
  2) Die Banker wollten die andere Hälfte der Bevölkerung auch durch Steuern (und Verbrauch) rupfen.
  Nick sagte, die Rockerfellers haben die Frauenemanzipation in die Wege geleitet und vorangetrieben.(=einde citaat).
  Afgezien van de politieke motieven van Keytsman , speelt het afreageren van frustraties ook een belangrijke rol. Frustraties die wortelen in afgunst en nijd, en die leiden tot wraak. Ik heb reeds in andere bijdragen verwezen naar het wraak nemen, voor wat dan ook, via het steunen van deze invasies.
  Het is dit soort vrouwen dat dan voortdurend ten strijde trekt tegen de “man – het zwijn…”(lees : de blanke man) maar zich dan anderzijds laat bespringen door het vreemd gespuis, op een manier zoals een loopse teef het nog niet doet!!!
  En de bedoeling hiervan is dan die blanke man “tergen”!!! Vandaar ook dat haar kruiperigheid voor deze geïmporteerden dan ook geen grenzen kent, en gepaard gaat met een obsessie waarvan de omvang de Alpen doen verzinken tot een molshoop. Het probleem is dan ook complexer als het op het eerste zicht lijkt.

 7. Het wordt mij allemaal teveel ….Ik zeg maar een ding en dat is dees en daarmee afgelopen

Reacties zijn gesloten.