Het masker valt af!

Wat ging er vooraf aan de Russische reactie?

Mocht uw geest nog niet compleet besmet zijn met het Oekraïnevirus, dan kunnen wij deze samenvatting van het hoe en waarom, warm aanbevelen. Onze redactie heeft zich heel de tijd terughoudend opgesteld. Misschien is het tijd een beetje tegengas te geven. Volgens de poco media bestaat er slechts één mening, één conclusie, die mag bekend gemaakt worden. En tot ons verdriet wordt deze quasi uni sono gevolgd door de politiek. Poetin wordt verketterd. Zelfs zijn kinderen. En Zelensky wordt bij leven al zalig verklaard.

De tijdlijn van het Oekraïneconflict: op 18 minuten, in een notendop, hoort u het andere klokje, waarbij wij ons kunnen aansluiten. Sla het op. Dit studiogesprek met stellingnames zal met zekerheid uit het YT-archief verwijderd worden. Dank en een compliment aan Tom Zwitser van de Blauwe Tijger die telkens opnieuw uitblinkt door zijn Zivilcourage.

1 gedachte op “Het masker valt af!

  1. Wat een pak onzin! Als de Navo zijn burgers opriep om Oekraïne te verlaten, dan was dat alleen omdat men de troepenopbouw door Poetin in de gaten had. En zou je als Oekraïne niet bij de Navo willen, als je ziet wat Poetin heeft uitgericht in Zuid-Ossetië en Abchazië? En hoe maak je waar dat de Navo Rusland zou binnenvallen? Zelensky is inderdaad een komiek geweest? Maar Poetin is een gewezen communistische KGB-agent. Nou moe! Het is maar een vraagje hoor, maar hoe zit het nu? Is Oekraïne Rusland binnengevallen of is Rusland Oekraïne binnengevallen?

Reacties zijn gesloten.