Het land b was even gedoseerd verontwaardigd…

… en marcheerde voort richting EU-lidmaatschap van Turkije.

Voor wie soms zou twijfelen, de N-VA maakt wel degelijk deel uit van de belgische regering: samenstelling belgische regering

Nochtans gooide de importsecretaris de knuppel in het hoenderhok: Theo Francken (N-VA) daagt Belgo-Turkse politici uit om Erdogan openlijk te veroordelen

En was de Vlaamse eerste burger bijzonder scherp: “Professoren afzetten, dat heeft het naziregime ook gedaan”

En wie herinnert zich nog deze belofte:  “Nooit zal een regering waarvan N-VA deel uitmaakt goedkeuren dat Turkije lid wordt van de Europese Unie. Nooit.”

6 gedachten over “Het land b was even gedoseerd verontwaardigd…

 1. Prachtige film gezien uit de tijd toen het land b nog niet het land b was.

  Wat we zelf niet kunnen belichten, laten we over aan anderen die meer dan vijf minuten onder de indruk kwamen van één van onze Groten.

  Ik heb het over The Mill and the Cross.
  De Poolse regisseur Lech Majewski en de Amerikaanse scenarioschrijver Michael Gibson, lieten zich inspireren door het schilderij van Breughel ‘De Kruisdraging’. Op het doek uit 1564 staan behalve een molen en het kruis, meer dan 500 mensen van Jezus, Maria en Johannes de Evangelist tot allerlei losse groepjes figuren. Majewski en Gibson belichten twaalf personages uit het schilderij, brengen ze tot leven en combineren hun verhalen met het tot stand komen van het doek.
  Het lijden van Christus wordt verweven met de onderdrukking van de Vlaamse bevolking door de Spanjaarden. Hutger Hauer als Breughel verklaart hoe hij het doek opbouwt.
  Een meester op meesterlijke wijze aan de wereld voorgesteld, een zoon van Vlaanderen. Uitdrukkelijk in de kijker gezet door een Pool en Amerikaan.

  Op het einde van de film zie je het schilderij hangen in het museum te Wenen.

 2. Het is niet knettergek en het zijn geen slaapwandelaars… maar gewoon “verraders”.
  In een andere reactie heb ik de aandacht getrokken op één der neven effecten van de nep staatsgreep :
  1. De paraatheid testen van de Turkse 5de colonne,
  2. Het testen van de “lafheid” van de verraders.
  In beide gevallen vielen de testen positief uit. Er was zelfs een duidelijke toename van de “lafheid & verraad”.
  De zetbazen van de verraders zullen dan ook tevreden zijn.
  Als men het voormelde bericht van P. Claeys plaatst binnen de ganse NWO problematiek, dan is het volledig logisch & normaal, dat de onderhandelingen met Turkije verder gaan. Het tegenovergestelde zou pas abnormaal zijn.
  Het bevestigt anderzijds ook dat men in Brussel bij de EUSSR meer weet over wat er werkelijk gaande is in Turkije.
  Het illustreert ook de tergende selectiviteit van de landen van de EUSSR , en van de EUSSR zelf. Zuid Afrika heeft in het verleden een “andere behandeling” gekregen, en dit tot op het ogenblik dat het communistische ANC aan de macht kwam. Alles is dus relatief !!!

 3. Maar…..is Turkije niet de grote verdediger van de demooncratie . Wij zijn toch allemaal democraten , we hebben alllemaal iets te zeggen! De rechtvaardigheid zelve…Het Duitsche volk koos toch ook indertijd voor zijn grosse leiter , zoals onsche Vlaamsche broeders kozen voor BDW …..das isch democratie

 4. Geachte redactie,
  Nogmaals, tot vervelens toe. N-VA is een ordinaire doordeweekse belgische regimepartij zoals alle anderen. Dit met uitzondering van het Vlaams Belang.

 5. hm…. wanneer was die meeting? Waar zijn de minutes ervan? Want google maar eens “turkey eu membership”

  Ik kan me echt niet voorstellen dat de eu deze beslissing gisteren nam – er is geen enkel spoor van terug te vinden!

Reacties zijn gesloten.