2 gedachten over “‘Gematigde’ rebellen in Aleppo aan het werk

  1. Was tot nu wat teleurgesteld. Wat? Geen doden, geen aanslagen, geen zwarte schutters op ‘blanke man’, geen depressieve jongeren.
    Waar moeten de media hun ‘gefundenes Fressen’ halen? Waar moet de belaagde mens over spreken?

    Dit artikel geeft me weeral zuurstof + de Telegraph.co.uk -onze kranten waren het vergeten op hun voorpagina te plaatsen of te melden- US air strike in Syria killes up to 85 civilians ‘mistaken for Isil fighters’.
    Ik heb daar alle begrip voor, tenslotte kunnen dergelijke vergissingen voorkomen, ondanks alle technologie, nietwaar Mortsel?

  2. Het vraagt veel moed om een weerloos kind de kop af te snijden . Dat zijn dus die gematigde rebellen die strijden voor democratie en tegen de dictatuur van de president….met steun van het westen….Lafheid ,wreedheid en vreugde scheppen in het onnoemelijk leed van anderen of ongelovigen , dat is typisch voor Islamieten, het volk dat wij met de fanfare binnenhalen , tutters in hun mond duwen en verschonen met verse pampers . Prachtig volk , terwijl het westen plannen heeft voor een vlucht naar Mars lopen onze zandbakbroeders nog rond met geiten en ezels. Hun bijdrage in alles wat het leven aangenaam kan maken is nihil ,noegatbollen . Ze hebben helemaal niks om fier over te zijn . Ze hebben enkel en alleen een grote smoel .

Reacties zijn gesloten.