Flup trekt ten strijde tegen ‘valse profeten’…

omgekeerde kroon

… maar Allahs volgelingen hoeven zich niet aangesproken te voelen!

Koning Flop heeft de bevolking toegesproken.  En zijn wijze raad kenbaar gemaakt.  Zijn onderdanen moeten zich hoeden voor ‘valse profeten’.

“We moeten voorkomen dat valse profeten, die steevast inspelen op emoties, munt slaan uit deze breuklijnen en kwetsbaarheden. Zij wijzen makkelijke zondebokken aan, en maken zo de kloof tussen religies, volkeren, en uiteindelijk tussen ons allen, alleen maar dieper.”

Op VTM-nieuws vroeg het anker in de studio aan de journaliste ter plaatse wat en wie hij bedoelt met ‘valse profeten’.  Tja, klonk het, het gaat om de doemdenkers, de verzuurden, de zwartkijkers.

Kortom: om degenen die zich niet in de luren laten leggen.  Die kritisch willen en durven te zijn.

En op de vraag of de koning zijn boekje niet te buiten gegaan is: neen, want premier Michel heeft die toespraak in naam van de regering goedgekeurd.

Tom Van Grieken, voorzitter Vlaams Belang, reageerde prompt met een persmededeling.

 “Waarom veroordeelt de koning diegenen niet die de terreur in onze samenleving organiseren in plaats van diegenen die onze samenleving willen beschermen?”

En met een tweet;

14 gedachten over “Flup trekt ten strijde tegen ‘valse profeten’…

 1. De kloof nog dieper? En er was al zo’n diepe kloof tussen Flup en mij.

 2. De auteur van de toespraak van de Flup, heeft zeker Golfbrekers geraadpleegd. Ik heb hier immers al meerdere malen gewaarschuwd voor “valse profeten”.
  Waar gaat dit eindigen met Golfbrekers in de rol van “fournisseur de la Cour?”
  Belangrijk is echter dat de toespraak werd goedgekeurd door de regering, dus ook door de N-BA.
  In feite komt deze toespraak neer op een openlijke veroordeling van het verzet tegen de invasies en de erbij horende terreur, en waarbij de verraders & collaborateurs op een voetstuk worden geplaatst als redders van de belgische beerput.. De collaboratie wordt dus verheerlijkt…
  Het is dit aspect dat moet in de schijnwerpers geplaatst worden.. Er was immers een tijd dat het anders was… en waar Bartje vuur en vlam heeft over gespuwd.
  Het is dan ook van belang het juiste taalgebruik aan te wenden.
  Flupke zit dan niet op een andere planeet, maar besmeurt het verzet en aanbidt de collaborateurs.

  • Juist, Lovenaar, en wie gaat dat bij de verkiezingen nog weten? Of zoveel andere feiten? Zoals de volgzaamheid in de EU en de import van asielzoekers?

   • Geachte redactie,
    Dat is inderdaad ook altijd mijn bezorgdheid “wie gaat het nog weten”. In 2018 krijgen we reeds een “voorsmaakje” met de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kunnen we ongeveer al inschatten wat het in 2019 voor het parlement gaat geven. Ik schrijf wel ongeveer, want er is een speling van gemeente tot gemeente.

  • Zie vorige reactie: de N-BA zit als grootste partij in de regering, heeft Jan Jambon als binnenminister. Er is geen excuus voor.

 3. Gelukkig verknoei ik mijn tijd niet aan die totaal nutteloze figuur, ik erger mij wel elke dag over de kosten die verknoeid worden aan die figuur, 1.000.000 euro per maand, ik herhaal één miljoen euro per maand en dat om wat met de handjes te zwaaien….., kan het nog degoutanter?
  Dat wil zeggen 33.333 euro per dag een bedrag wat 85% burgers die hun hele leven lang “hard” gewerkt hebben nog niet per jaar ontvangen…
  Hoog tijd die folklore op te doeken want alles bij mekaar kost ons die folklore ± 35.000.000 euro per jaar of om het heel duidelijk te maken ± 95.900 euro per dag….
  Ik dacht gehoord te hebben dat de federale op zoek is naar ± 2,3 miljard euro? Wel, hier liggen al 35.000.000 euro en doe daar de 300.000.000 euro weggesmeten aan die klotenzender BRT maar bij, die miljoenen weggesmeten aan die massa regeringen en parlementen en de miljarden aan die EU misdaadorganisatie, doe daar de miljarden bij die verknoeid worden aan die massa vreemdelingen en de teller staat zo op ± 20 miljard euro JAARLIJKS.
  Regeren is toch vooruit zien, niet?????
  Regeren is toch het “Algemeen Belang” dienen, niet?????
  Roven is toch een misdaad, niet?????

 4. Och koning Flup, hij moest toch iets zeggen op de nat feestdag . Hij maakte een opstelletje en de premier verbeterde zijn taalfouten en gaf een negen op tien . Doemdenkers die de kloof dieper maken , dus het VB, de logica zelve .Maar die hebben geen doden op hun geweten , die plegen geen aanslagen .Ze bieden bescherming en gezond verstand . Stel je voor dat wij een echte koning zouden hebben en geen marionet zoals dat operrette figuur . Hij zou Mohammed in een zin uitspreken met valse profeet ..want die , die alleen is verantwoordelijk voor al het leed dat we nu moeten meemaken .Protest alom , iedere moslim in zijn kont gebeten , betogingen ,vandalisme enz …..Dan maar het VB aanvallen , dat is veiliger , die doen zoiets niet , dat zijn “mensen” en geen gemanipuleerd krapuul

 5. Nu is het moment gekomen dat het VB klaarheid kan eisen aan de regerende ministers wàt-en-wie er bedoeld worden met de uitspraak “valse profeten”.
  Indien het specifiek zou gaan over het VB, dan zijn het géén valse profeten, maar wél “goede politiekers: zij hebben de hedendaagse mistoestanden reeds decennia-geleden voorZIEN & aangeklaagd.
  Waren er geen “valse profeten” geweest… dàn ware het niet nodig geweest dat er zo’n massa “bewakers” zouden rondlopen (talrijker dan de défileerders) op het FEEST (!) van de dynastie.

  • Na de buitenaardse wezen van Junkers komt den taaie ons waarschuwen voor valse profeten,nog meer van dat en Geert Hoste is werkloos.

   Gezien de huidige toestanden citeer ik een citaat;
   “Democratie is slechts een voorwendsel totdat wij op onze bestemmingen zijn aangekomen,
   Minnaretten zijn onze bajonetten
   Koepels onze helmen
   Moskeeën onze kazernes
   en gelovigen onze soldaten”.

   Dat is de realiteit heden ten dagen waar het Vlaams Belang reeds decenia heeft voor gewaarschuwd.

Reacties zijn gesloten.