“Het kruim van de internationale genetici is woedend”

Af en toe – in een zotte bui – lezen we De Morgen.  Diagonaal en gratis.  Op onze pc.  Zomaar, om te zien wat er leeft bij Yves Desmet en co.  Welke hersenspinsels nu weer uitgebroed worden.  Om ons te ergeren of om ons te amuseren.

Vandaag kreeg onderstaand artikel onze aandacht.  We geven u de inleiding; vervolgens kan u overschakelen naar de kwaliteitskrant.

De titel kreeg u al bovenaan.  Let wel, Wij hebben gewoon een zin geciteerd; het is geen bevestiging van de superieure kwaliteiten van het ‘kruim’.  Hitler moet er natuurlijk ook weer bijgesleurd worden.  Hier gaan we – het is niet verboden te lachen.

“Gedrag valt niet genetisch te verklaren”

In zijn succesboek ‘A Troublesome Inheritance’ legt wetenschapspublicist Nicholas Wade uit hoe rassen onderling genetisch verschillen. Dat verklaart volgens hem bijvoorbeeld waarom Afro-Amerikanen gewelddadiger zijn dan blanken. Het kruim van de internationale genetici is woedend.  Lees verder…

Nvdr: We zijn dan maar op zoek gegaan naar meer informatie. U kan het b.g. boek hier downloaden.

Over hetzelfde thema gaat deze video:

Vertaling via ondertiteling, rechthoekje onderaan.

En dichterbij:

Bovenop kan u deze studie raadplegen over geweld dat al dan niet in de genen zit.

FT

7 gedachten over ““Het kruim van de internationale genetici is woedend”

 1. Die linkse rakkers kennen Afrika niet, ik ben er al verschillende keren geweest.
  Beweren dat er geen rassen bestaan is bullshit. Wij hebben de stammen ( hammer, borana, konso, enz..) bezocht in de Omovallei in Ethiopië, wel die mensen hebben een huid zo glad als een paling, geen lichaamsbeharing, littekens vormen verhogingen op de huid en zelf als het meer dan 35 graden is wanneer wij zweten als in een sauna, dan nog blijft hun huid koel zonder te zweten. Ze komen dagelijks in contact met de moderne wereld en toch leven ze zoals in de ijzertijd, met hun oude gebruiken en gewoontes.
  Wij zouden het daar heel moeilijk hebben en zij hier ook.
  Daarmee wil ik niet beweren dat het ene ras beter is dan het andere, het is alleen aangepast aan hun omgeving.
  Groetjes Nico

 2. Is dat geen vreedzame betoging voor de deuren van de Morgen redactie waar Zwarte Pieten met hakmessen hun ongenoegen uiten door te roepen en te tieren dat hun ras vredelievend is !

 3. Overvallers nemen steeds vaker vuurwapens mee naar hun werk. Op deze wijze reageren zij op de toenemende agressie door winkeliers. Overvaller Aziz el H. (26) luidt de noodklok: “Het geweld tegenover nietsvermoedende overvallers loopt de spuigaten uit.”

  Het drama in Deurne, waarbij de vrouw van een juwelier twee overvallers doodschoot, is geen incident. Winkeliers worden brutaler en meedogenlozer in hun afkeer van bandieten. Onder overvallers groeit het gevoel van onveiligheid. Dit heeft zijn weerslag op het werk-plezier. Het ziekteverzuim in de beroepsgroep stijgt en een groeiend aantal overvallers overweegt een carrièreswitch.

  Aziz heeft ‘het wereldje’ zien veranderen in de twaalf jaar dat hij werkt als Z.O.’er (zelfstandig overvaller). “In de tijd dat ik begon, was er nog respect voor ons. We vroegen om geld of juwelen en kregen het. Tegenwoordig kun je een grote bek, een druk op een alarmknop of zelfs openlijke agressie verwachten. Het is triest dat het zo ver moet komen dat we nu met een dienstwapen naar ons werk moeten. Waar moet dit eindigen als je nota bene op je eigen werkplek niet meer veilig bent?”

 4. Hoe we functioneren en reageren, onze gebreken, deugden, onhandigheden en talenten, alles wordt bepaald door onze genen. Wie er niet mee kan leven wordt depressief en pleegt zelfmoord.
  Lang geleden bestudeerden de Amerikanen 300 eeneiige tweelingen die vaak ver van mekaar woonden, ivm religiositeit, en wat bleek? De aanleg voor overdreven godsdienstig gedrag (dus niet alleen islam) bleek overduidelijk genetisch te zijn.

 5. Mijn jarenlange ervaring met afrikanen in Brussel heeft mij geleerd dat de problematiek van de rassen in Afrika zeer gevoelig ligt. Ik bedoel dan tussen de afrikanen onderling. Men valt achterover van de manier hoe ze over andere soorten spreken!!! Men wordt met emotionele reacties geconfronteerd als men een afrikaan identificeert met de verkeerde soort!!! Binnen de soort geldt de wet van de “omerta” maar als het om anderen soorten, zijnde rassen of stammen, aan te klagen is, kent de ijver geen grenzen.Bij conflicten wordt men geconfronteerd met oorzaken die jaren terug gaan en liggen in hun land van oorsprong. Bijgeloof speelt ook een belangrijke rol, en liegen kunnen ze allemaal dat ze het zelf geloven.
  Met onze democratie kunnen we hun problemen(zoals de misdaad) nooit te baas.
  Zij hebben behoefte aan een “patron”, die streng is. (=een verlicht despoot)., Van belang is ook een zeer snelle reactie op gepleegde misdrijven. In de Congo was dat onder andere via “lijfstraffen”(zweepslagen) toegediend in het openbaar.. !!!
  Men kan dat vergelijken met de gebieden onder controle van mafia in Italië. Wie zich vergrijpt aan de belangen van de mafia, krijgt de “kogel”. Dit is een taal die duidelijk is!!! Als er dus meer gewelddadige misdaden gepleegd worden door afro-amerikanen dan door blanken, dan is dat ook omdat het gezag geen duidelijke taal spreekt. Als er systematisch enkele tientallen hangen te bengelen aan lantaarnpalen, wordt er een duidelijk signaal gegeven.
  Hiermee wil ik niet ontkennen dat de genetische verschillen een rol spelen, maar dat deze kunnen worden geneutraliseerd door een aangepast beleid dat “geloofwaardig” is. De broek af met de spreekwoordelijke pot vaseline ernaast, is niet geloofwaardig en nog minder indrukwekkend.
  We moeten dan ook een onderscheid maken tussen enerzijds de genetische verschillen en anderzijds onaangepast en misdadig gedrag dat zijn oorsprong vindt in een gebrek aan gezag vanwege de overheid, of nog erger bij een overheid die de misdaad actief aanmoedigt via een tergende laksheid. Dit laatste is o.a. het geval met onze “islamitische broeders” die dankbaar gebruik maken van de “rode loper” die voor hun wordt uitgerold!!!

 6. Wij autochtonen genieten van dezelfde lakse justitie, en wij worden daar NIET crimineler van…

Reacties zijn gesloten.