Het goede doel

Permalink voor ingesloten afbeelding

N.Y. Times Square 1944

Het goede doel verzamelde in 1944 kleding voor oorlogsslachtoffers.

                           verkiezing2014 N-VA_DV6Doe geen moeite met de inhoud van uw kleerkast. Liever een overschrijving op de bankrekening van de stoere staatssecretaris bevoegd voor exotische import.  U herinnert zich toch de slogan “verandering voor vooruitgang”?  De regering zal onder impuls van de N-BA vrijwillig nog 2500 vluchtelingen extra opnemen.

verkiezing2014 N-VA_JANEr is immers geld genoeg.  2500, waarvan bij voorbaat vast staat dat een meerderheid het statuut “profiteur” heeft.  Die moeten teruggestuurd worden.  Maar ze moeten eerst naar hier gehaald worden om ze te laten zien wat ze in de toekomst allemaal gaan missen.

De mallemolen van de mensenrechtenorganisaties, van advocaten, van politici, van media en heel het emo-syndicaat zal weer op volle toeren draaien.  Foto’s en video’s met grote trieste ogen van in de lens kijkende kindjes, tranen en opgetrommelde vriendjes uit de kleutertuin, getuigenissen van buren, voor schut gezette politici die bloemen aannemen van de getormenteerde sukkelaars.

Vanaf volgend jaar wordt het budget van het ministerie van pensioenen overgeboekt naar het ministerie van import.  Vanaf 70 wordt iedereen verplicht euthanasie te plegen.  Verandering door verrijking.

"My life as a refugee" game, UNHCRDe VN heeft een app, een spelletje voor de Iphone of ander e-toestel, ontworpen.  Kwestie van de nog niet overtuigde Europeaan een poco geweten te schoppen.

FT

 

 

7 gedachten over “Het goede doel

 1. Wij vragen het niet meer, wij eisen dat heel die import terug verwijderd wordt van ons grondgebied en er geen eurocent aan verknoeid wordt. Wij hebben echt gehad met die import, tomaten oké maar Afrikanen en moslims niet oké.
  Tomaten zijn gecontroleerd op ziekten wat niet gezegd kan worden van die afrikanen en moslims die ook nog eens geweld en barbarij importeren.

  • Tja… Jean, dat eisen we toch reeds meer dan tien jaar?
   En, heeft al dat ge-eis en gevloek vanachter ons toetsenbord ons ook maar iets opgebracht???
   Aan de realiteit te zien niet, integendeel…

   • @ Ropie,
    heb bij de kleine Akif de oplossing voor Jean gevonden.

    @Jean,
    Akif Pirinçci , je weet wel de man die’ Deutschland vom Sinnen’ schreef, heeft een blog Kleine Akif. Op dat blog legt hij ons uit dat heel wat mensen hem vroegen om een partij op te richten. Eerst aarzelde hij, maar nu wil hij een één manpartij, met heel nuttige wenken in verband met de problemen die jou bezig houden.
    Je kan aan hem een voorbeeld nemen voor wat betreft je droom, namelijk het kwijt raken van…
    1- Om te starten schrijf je een boek ‘Vlaanderen zot geworden’. Dit boek bezorgt je heel wat bijval, met als gevolg dat je verzocht wordt een partij op te richten.
    2- om je doelstellingen te realiseren ga je in de leer bij kleine Akif, die je in zijn programma haarfijn uitlegt wat je te doen staat.
    Hij behandelt:
    Europa.
    Belastingen.
    Pensioenen.
    En,
    de hoofdbrok Immigratie.
    Akif noteerde dat er in Duitsland 8 miljoen vreedelingen leven. Genaturaliseerden meegerekend. Verder is het hem niet vreemd dat er heel wat van toelagen leven en dan een heel bijzondere grote groep die naar het schijnt crimineel is geworden.
    Hij wil die binnen het halfjaar buiten. Ja, buiten. Hoe hij tewerk zal gaan kan je lezen in zijn programma op het blog de Kleine Akif. Succes verzekerd.

 2. En vanaf nu dus 60.000 vluchtelingen te verdelen telkens de nood hoog is (EUObserver), dat kan jaarlijks zijn, of halfjaarlijks, of maandelijks…
  Juncker:
  “Wij beslissen iets. We brengen dat dan in het midden en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit – want de meesten begrijpen toch niet wat er werd beslist – dan gaan we weer wat verder. Stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.”

 3. Foto’s en video’s met grote trieste ogen van in de lens kijkende “eigen volk” met nog “gezond verstand” , die hebben alle reden om triestig te zijn . Voor wie, voor wat ? dat hoef ik niet te te schrijven , dat weten we allemaal . Voor eventuele verdere informatie over de oorzaak , van het triestig eigen volk , raadpleeg de rode , groene partij en vergeet vooral de NVA niet , verder het Eurobestuur , de mensenrechtenorganisaties , de katholieke kerk die telkens hun lichten doven en geestelijk minder bedeelden , zoals hart tegen hard. Nietemin maken ze die asielzoekende sukkelaars ook niet vrolijk ! want eens voet aan wal pakken ze uit met HUN cultuur en HUN godsdienst en OWEE als je daar een grapje over maakt dan vallen er doden , Allahu Akbar !

 4. Wij reageerders zijn mensen die nu tijd hebben, mensen in pensioen, mensen die naar de 70 jaar gaan en ouder zijn, wij die streefden naar een nog betere toekomst voor onze kinderen, moeten nu lijdzaam toezien dat er geen toekomst meer voor hen zal zijn, die met moeite nog rond zullen kunnen komen, die geholpen worden en bijgestaan door hun ouders. Wij reageerders zitten te kijken naar ons land die bezet word door de rest van de derde wereld, die nooit aan vooruitgang gewerkt hebben, gaan hier alles bezetten, wij, de ouderen eerst, moeten aanschuiven voor een kamer in een ziekenhuis, moeten op een wachtlijst staan om in een opvang te komen, voor ons is geen plaats en geen geld meer. Onze laatste centen gaan nu naar de geneeskunde en zullen hopelijk nog bij onze kinderen terecht moeten komen tot de laatste druppel bloed uit ons lichaam verdwenen zal zijn.

  • Héél juist, beste Tjenne, maar dààr komt nog bij dat wij, oudjes, dan ook nog de mooiste tijd van onze “jonge jaren” VERPLICHT werden om geruime tijd in een kaki (of àndersgekleurd) apenpakje te lopen aan… 10 frank/daags (tegenwoordig is dat, dank-zij “Europa”… 25 EuroCENT) !!!
   De gelukkigen waren toen degenen die “werk” vonden tussen schooltijd & troeptijd; de meesten kregen de horen bij sollicitatie:
   “Heb jij al soldaat geweest” ? (bij negatief antwoord klonk het dan): “Kom dàn later maar eens… misschien heb ik nog werk voor jou”.
   Tegenwoordig worden die nievanhierers vlot een statuut van “Nieuwe belg” toegekend, en hebben, gvd, minstens evenvéél rechten (zelfs stemrecht)) als wij… “Zum Toll werden” zouden de Duitsers zeggen.

Reacties zijn gesloten.