Het doel heiligt de middelen… niet!

Op de grens Wit-Rusland – Polen worden kinderen ingezet om “pakkende” beelden aan te bieden aan de media. Zoals de beruchte Witte Helmen ook deden in Syrië. Of elders waar conflicten uitvergroot kunnen worden met kinderen als overtuigend wapen. Op de beelden ziet u hoe kinderen rook in de ogen geblazen wordt om tranen te produceren tijdens een gesprek met een Poolse militair…

3 gedachten over “Het doel heiligt de middelen… niet!

 1. Die Loekasjenko is een echte stouterik. Hij weigert het geld van de IMF te aanvaarden om zich niet te laten omkopen om het vaccin door de strot van zijn bevolking te duwen. Dat moet bestraft worden. Toen hij daarna de door de George Soros zijn NGO’s gemanipuleerde verkiezingen ongedaan maakte was het hek van de dam. Daarom krijgt hij ook de volledige EU en hun omgekochte media over hem heen. Totale stilte over de toevloed van duizenden asielzoekers die de schepen van de Soros NGO’s over de Middelandse zee Europa binnenrammen. Loekasjenko verdient een medaille voor zijn verzet tegen de Globalisten. Heel de door onze strot geramde Vivaldi regering zijn omgekochte slaafjes van de Globalisten, Billderbergs en het WEF. Het is een rotte, omgekochte, corrupte wereld geworden !

 2. Over de achtergronden van deze “invasies” :
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/immigration-world-news/border-crisis-in-poland-is-the-tip-of-the-iceberg/
  met citaat :
  “There are deep concerns that an invasion from the Middle East has been deliberately encouraged by Soros and his attempt to force political change in Poland. For months now, in the aftermath of Biden’s Afghanistan disaster, Poland has been targeted by a wave of Muslims trying to infiltrate Poland. Estimates are that perhaps tens of thousands of Muslims are trying to get into Europe by any means possible. There is no conspiracy theory here. Soros is behind the mass migration into the USA as well as Europe. This is all part of his open society and it is one of the eight objectives of the World Economic Forum. They are trying to overthrow all conservative governments and Poland has been targeted as having the Southern Republican state in the USA with the Biden Administration secretly dumping illegal aliens in Republican states.” (=einde citaat).
  Of de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan door de 2 Olifanten in de kamer. Het gaat hier wel degelijk om “invasies…”.
  En die grensmuur had er al lang moeten staan, beginnende in Estland en verder naar Polen – Slowakije – Hongarije en eindigend in Kroatië.
  Wie is er voor verantwoordelijk dat die muur daar nog niet stond ??
  De oorlog wordt ook in het domein van de energie gevoerd :
  https://www.zerohedge.com/commodities/germany-regulators-suspend-nord-stream-2-approval-gas-prices-jump-12
  https://www.zerohedge.com/commodities/eu-gas-prices-soar-ns2-delays-sudden-belarus-pipeline-closure
  Bij beide kampen zitten er dan ook verraders in dienst van de 2 Olifanten in de kamer. In de EUSSR zitten de verraders in Brussel, in het grootste bordeel van Europa.
  Europa wordt dus op alle fronten aangevallen, met daarbij dan ook nog de Covid 19(84) & Agenda 21 -30 terreur.
  Alvorens troepen te willen sturen naar de grens met Wit Rusland, dient eerst een volledige diagnose gesteld te worden van de kankers, met de identificatie van alle verraders. En daar begint het al, of beter gezegd daar stopt het al !!

Reacties zijn gesloten.