Woensdag, Gemsdag

U kunt zich de nieuwsuitzendingen besparen. Dit zou naar verluidt deel uitmaken van de  #GEMS-nota:

Aanbevelingen voor motiverende communicatie… vrij vertaald “hoe naaien we de bevolkiing een oor aan:”

 • 2. ontwikkel een lange termijn-winterplan waarin een nieuwe fase van verstrengde maatregelen opgenomen wordt
 • 4. vermijd het gebruik van “covid safe ticket”: het zorgt voor een valse indruk dat men hiermee dichtbij-contacten mag hebben. Gebruik “covid pass”.
 • 6 – 7. toon voorspellingen van de toestand op intensive zorgen zonder wijd-verspreide vaccinatie of wanneer de bevolking een “opfrissingsprik” zou weigeren. Dit versterkt het geloof in de effectiviteit van het vaccin. Verspreid getuigenissen van vaccinkritikasters die zich toch lieten vaccineren nadat ze in het ziekenhuis belandden. De motiverende impact van gelijkgezinden om zich alsnog te laten vaccineren is dan groter bij niet-gevaccineerden.

P.S. de invoeging van het document is mislukt. Het vindt het hier

2 gedachten over “Woensdag, Gemsdag

 1. Er begint nu toch al wat meer weerwerk te komen tegen de Vivaldi, de communistische loge maffia bende m.b.t. de Covid 19(84) samenzwering en terreur. Een bericht van bij de concurrentie :
  https://www.tscheldt.be/geblokte-dedecker-velt-schraalhans-vandenbroucke-met-ippon/
  Met verwijst naar Jean Marie DD die blijkbaar een vitamine kuur heeft gevolgd en een deel van zijn vroegere vitaliteit schijnt weergevonden te hebben, en naar Dominiek Sneppe van het Vlaams Belang. Een vrouw met meer kloten aan haar lijf dan anderen bij het VB. Zie bron :
  https://www.hln.be/binnenland/vlaams-belang-fractieleider-noemt-collega-dominiek-sneppe-na-holebi-heisa-domme-gans~ac5f151e/

  Ze had hier dan ook volledig gelijk. Ze had het echter beter moeten onderbouwen, cfr. de analyses van Henry Makow.
  Hadden beiden de teksten bij Golfbrekers gelezen m.b.t. Covid19(84), dan hadden ze gerichte en striemende vragen kunnen stellen aan de Frank. En vragen stellen is immers niet strafbaar. JMDD beschikt ten andere over berichten met vermelding van de “verborgen agenda’s”.

  Waar het echter dient over te gaan is niet in de eerste plaats het virus & vaccin en de muilbanden e.a., maar over de Covid 19(84) samenzwering, waar ik reeds in vorige reacties uitvoerig heb naar verwezen. Enkele laatste berichten :
  http://www.daretoreadit.com/74050/the-one-world-govt-secretly-took-over-196-nations-on-3-11-20-a-small-group-of-international-bankers-the-nwo-working-with-pfizer-successfully-executed-a-planetary-coup-against-the-nation-state
  https://beforeitsnews.com/new-world-order/2020/09/covid-19-is-a-united-nations-exercise-signed-off-on-by-196-countries-in-2005-to-usher-in-the-new-world-order-9074.html

  In 2005 zat Frank in de regering !! Hierover dienen er vragen gesteld te worden. Het meewerken aan een dergelijke operatie zijn immers daden van hoogverraad.
  En over het vaccin :
  http://www.daretoreadit.com/74043/how-much-more-proof-do-you-need-to-realize-the-jab-is-not-a-vaccine-protects-no-one-and-is-giving-the-illness-to-those-foolish-enough-to-take-the-shot
  http://www.daretoreadit.com/74030/dr-david-martin-covid19-does-not-exist-the-injection-there-is-no-vaccine-is-a-planned-bio-weapon
  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/amerikaanse-nieuwszender-officiele-data-onthullen-ruim-300-000-covid-vaxdoden-in-vs/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/british-medical-journal-bevestigt-geen-pandemie-van-ongevaccineerden-maar-van-vaxxers/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/uitvinder-mrna-tech-vaccins-pas-als-veel-kinderen-sterven-zullen-mensen-wakker-worden/

  Het inzetten van een dergelijk biologisch wapen zijn misdaden tegen de mensheid. En dit vaccin is echter maar de voorloper van de microchip, en waarvoor dan deze dient :
  https://www.wochenblick.at/in-10-jahren-sind-alle-gechippt-eu-denkfabrik-plant-aus-fuer-freiheit-und-grundrechte/
  met ondertitel :
  “Chip im Körper: Auch Menschen hacken in Zukunft möglich…”.
  en citaat : “Immer wieder Klaus Schwab und das WEF”
  Der Mensch wird so also nicht nur zu 100 Prozent überwachbar, man kann ihn sogar hacken! Wie den Cyborg im Film … und damit wären wir wieder beim „Terminator“. Die Ideologie dahinter hat sogar einen Namen: Transhumanismus, die Verschmelzung von Mensch und Technologie. Und wer gilt als einer der glühendsten Verfechter des Transhumanismus? Klaus Schwab, Chef des Weltwirtschaftsforums und einer, dessen Name verdächtig oft aufploppt, kommen angebliche Verschwörungstheorien auf den Tisch.
  Was Schwab, auch als Autor von „Covid-19: The Great Reset“ bekannt, zum Thema RFID zu sagen hat? Das hier: „Innerhalb der nächsten zehn Jahre werden wir Chips in Menschen implantieren. Zuerst werden wir sie in die Kleidung implantieren. Und dann können wir uns vorstellen, sie in Gehirne oder die Haut einzupflanzen.Und am Ende könnte eine direkte Kommunikation zwischen unserem Gehirn und der digitalen Welt entstehen. “(=einde citaat).

  Of het Transhumanisme met de fusie van de mens met de computer. Dit is het werkelijke doel van deze Covid 19(84) samenzwering. Hierbij komt dan nog een volledig elektronisch betaalsysteem met een digitale munt, en iedereen heeft nog één bankrekening bij de Centrale Bank. Dit alles dan gecontroleerd door een netwerk van intelligente camera’s +sensoren en gekoppeld aan een “Social Credit System”, zoals nu reeds in voege is in China. Een systeem waarbij iedereen 1 bankrekening heeft bij de Centrale Bank. Of Big Brother in het kwadraat.
  https://www.zerohedge.com/crypto/chinas-digital-yuan-comes-expiration-date
  met citaat : “……….it allows unprecedented surveillance and supervision over every single transaction. [The digital yuan is] also trackable, adding another tool to China’s heavy state surveillance. The government deploys hundreds of millions of facial-recognition cameras to monitor its population, sometimes using them to levy fines for activities such as jaywalking. A digital currency would make it possible to both mete out and collect fines as soon as an infraction was detected………The money itself is programmable. Beijing has tested expiration dates to encourage users to spend it quickly, for times when the economy needs a jump start…. “ (=einde citaten).

  Ook in USA gaat men in die richting. Een bron uit de USA, ik verwijs omwille van de auteursrechten naar de tekst in de brug.
  https://www.ft.com/content/b6f25404-480f-4a0b-9f65-ee80af442ba7

  Eerst dienen er nog wat opgeruimd te worden, en de rest moet dan in de slavernij belanden. Of de keuze tussen de dood of slavernij :
  https://www.frontnieuws.com/corrupte-wetenschap-en-elite-macht-covid-19-techno-slavernij-en-de-great-reset-zijn-nu-aanstaande/
  met citaat : “Gezien het feit dat het fundamentele doel van de staatsgreep is om de menselijke bevolking aanzienlijk te verminderen en degenen die nog in leven zijn, te onderwerpen aan permanente bewaking en controle van geest en gedrag, als “techno-slaven” voor de wereldwijde elite, is de tijd om weerstand te bieden nu gekomen…. “ (=einde citaat).

  En broeder Bartje, de Grote Lijder, kon natuurlijk niet achterblijven, om mee te werken aan deze staatsgreep :
  https://palnws.be/2021/11/de-wever-extra-coronamaatregelen-zijn-de-logica-zelve/
  De Edelachtbare zal nog eens gebeld hebben .. een vermoedelijke weergave van het gesprek : “ Bartje, vergeet Ward niet en de vijver van een 1 meter diep…..”. Met zo iemand heeft een volk geen vijanden meer nodig.

  Over al het voormelde hadden JMDD en Dominiek Sneppe vragen moeten stellen… met dan de vraag van 1 miljoen aan de Frank : “Zijt U de nummer 6 van Cambridge??” . Het virus(sic) en het vaccin(sic) zijn maar hulpmiddelen bij deze Covid 19(84) samenzwering die ons moet leiden naar een communistische NWO dictatuur en terreur, waarbij “1984” van George Orwell verbleekt.

 2. Ondertussen gaat de biologische – psychologische en economische oorlog volop verder, met de “Virusterroristen” als handlangers van Vivaldi, de communistische logemaffia bende.
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/11/20/vandenbroucke/
  met citaat :
  “Als ik in een café kom waar het Covid Safe Ticket niet ernstig genomen wordt, ga ik terug buiten.” Meer nog: op de vraag of mensen die zaken dan moet boycotten, antwoordt Vandenbroucke volmondig “absoluut”….
  We zullen echte lockdownmaatregelen alleen kunnen vermijden als we deze maatregelen onverkort toepassen en in ons persoonlijke leven supervoorzichtig zijn. Strengere maatregelen kán ik niet uitsluiten, dat hangt af van hoe de epidemie zich verder ontwikkelt. We hebben nu 17.000 à 18.000 besmettingen per dag, dat is een explosie. Ik vrees dat die trein niet zomaar stopt.”…..” (=einde citaten).
  En opnieuw het gegoochel met cijfers !! Besmettingen ?? Hoe getest ? Wie is dit allemaal ? Zijn die ziek ?? Waarom worden die dan niet behandeld met geneesmiddelen die wel werken ??? En de opnames in de “Intensieve zorgen” !!! Moeten die daar wel liggen ?? Bovendien zijn er meer dan 50.000 ziekenhuisbedden in België. Wie ligt daar dan allemaal en waarom ?
  Een kennis werd door de huisarts naar het ziekenhuis gestuurd voor onderzoeken, en kwam er terecht op de “Intensieve Zorgen”(!!!), maar men hem dan een week heeft gehouden in plaats van de voorziene paar dagen in een gewone kamer.
  Een andere kreeg een oproep voor een griepvaccinatie waarin vermeld was dat de covidvaccinatie niet werkte voor de griep. Met wiens kloten zijn ze hier aan het rammelen ???
  En het rode monster kon dan ook niet achterblijven :
  https://palnws.be/2021/11/van-ranst-waarschuwt-voor-nieuwe-lockdown-dan-rest-slechts-1-optie/
  met citaat :
  “Viroloog Marc Van Ranst benadrukt op Twitter dat de nieuwe maatregelen nauwgezet gevolgd moeten worden, teneinde een nieuwe lockdown te vermijden….” (=einde citaat).
  In feite zit Van Ranst al te popelen om alles opnieuw plat te leggen. Of hoe hij en zijn soortgenoten oorlog voeren tegen diegenen op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren. Typisch voor de roden!!
  In feite kan alles samengevat te worden in het “Plan” :
  https://www.frontnieuws.com/mike-yeadon-tijdschema-naar-tirannie/
  met citaat m.b.t. fase 5 :
  Fase 5: Vestig chaos en staat van beleg. (november 2021 – maart 2022)
  > Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  > Veroorzaak de verlamming van de echte economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  > Laat de werkloosheid exploderen.
  > Pas een derde dosis toe op de gevaccineerden(boosters).
  > Leg verplichte vaccinatie op voor iedereen.
  > Versterk de mythe van de varianten, de doeltreffendheid van het vaccin en de kudde- immuniteit.
  > Demoniseer de ongevaccineerden en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  > Arresteer de oppositieleiders.
  > Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR code): Geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, ziekteverzekeringskaart…
  > Stel de staat van beleg in om de oppositie te verslaan.
  – Resultaat, Tweede stadium van digitale controle. Gevangenneming of verwijdering van de tegenstanders. (=einde citaat).
  In verwijs naar de tekst voor de reeds uitgevoerde fasen 1 t.e.m 4, en naar de geplande fase 6.
  Het volstaat te kijken naar wat er gaande is in Australië, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland en stilaan ook in België om te zien dat fase 5 volop in uitvoering is. En zelfs Orban :
  https://www.frontnieuws.com/orban-bekent-kleur-het-zal-prik-of-dood-zijn-voor-anti-vaxxers/
  En dan de oplossing :
  https://www.frontnieuws.com/hooggeplaatste-franse-vaccinexpert-professor-gevaccineerde-mensen-moeten-in-quarantaine-en-van-de-samenleving-geisoleerd-worden/
  Ik verwijs naar de tekst in de brug. Ik stel dan ook voor dat de “virusterroristen” in quarantaine worden geplaatst in de zoo in Antwerpen, samen met de Grote Lijder.

Reacties zijn gesloten.