Help, een man onder de hoofddoek!

Iran National Women Football Team

Goed kijken: hoeveel vrouwen ziet u?

De FIFA maakt bekend dat de vrouwenploeg voetbal van Iran uit alle competities geschrapt werd omdat er twijfel ontstaan is omtrent de dames… Naar verluidt zouden er vier mannen onder hun camouflagekledij verstopt zitten. De Iraanse voetbalbond heeft de feiten toegegeven.  Maar… er is verbetering op komst. De mannen zijn toekomstige vrouwen, die op hun geslachtsveranderende operatie wachten of waarvan de transformatie aan de gang, maar nog niet afgewerkt is. De sukkelaars hebben in hun lichaam zowel mannelijke als vrouwelijke organen.  Zeg nu nog dat Iran een achterlijk land is.

View image on Twitter

Dat is nu iets dat wij niet begrijpen, zie.  Ze hebben jarenlang gekankerd over de voorgeschreven kledij bij de volkssport nummer één.  Nu ze mogen achter een bal jagen met door Allah voorgeschreven kledij, zitten er daar toch wel mannen onder verstopt zeker!  Hoe moet dat dan in de kleedkamers, in de douches? Trekken die hun hoofddoek over hun ogen bij het douchen?  Heeft er nog nooit iemand van de supporters naar de handen, de schoenmaat,  de borsten en de tronies gekeken?  Vooral bij nummer 10 op de onderste foto zou men toch eerder aan Conchita Wurst denken!

Vrouwenvoetbal… mijn oor!  Het zou ons verbazen als het er ‘slechts’ vier zijn!

FT

IBTimes

2 gedachten over “Help, een man onder de hoofddoek!

  1. Ik zie maar een oplossing om het geslacht te bepalen ” de Voel en Scharreltest” het moet zelfs nog geen FIFA deskundige zijn , dat kan ik en Fikken ook !

  2. Ik verdoe mijn kostbare tijd niet aan voetbal, ha ha ha, het is toch te zot voor woorden, een stelletje idioten lopen gelijk een waanzinnige achter een bal en als ze de bal hebben trappen ze hem weg! En zeggen dat er mensen zijn die geld uitgeven om die waanzin te zien?
    Geen eurocent zal ik daaraan besteden al liepen er blote wijven rond.
    Dat decadent totaal nutteloos staatscircus uit Laken staat voor mij nog lager dan voetbal want daar betaal ik aan mee ”tegen mijn wil” alhoewel ik daar 1000% tegen ben. Sommigen noemen dt land nog steeds een democratsch land? M’n oela.

Reacties zijn gesloten.