Bij de beesten!

Zoals algemeen bekend mogen / moeten moslims apart begraven worden in gedesinfecteerde grond, voor eeuwig en altijd, want alleen op die manier kan hun tweede leven in Allahs speeltuin beginnen.

Voor ons, ongelovigen van allerlei aard, is die geruststelling niet weggelegd.  Wat zeg ik?  Als het van de FDP (wat er nog van overblijft) in Swisstal bij Bonn afhangt, dan zullen de stoffelijke resten van de bewoners sámen met dieren begraven worden!  Dat de Groenen daar niet aan gedacht hebben!  Er heerst immers plaatsgebrek en de FDP heeft eens goed nagedacht over mogelijke oplossingen.

Honden, katten… noem maar op…alles wat niet eetbaar of recycleerbaar is moet dan op hetzelfde kerkhof in de grond gestopt worden.  Waarom niet meteen gezellig samen in de verbrandingsoven?    Kunnen ze er nog energie uithalen ook.

In New York zijn ze trouwens al eerder op een soortgelijk idee gekomen.  Maar dat gebeurt dan wel op het dierenkerkhof op uitdrukkelijk verzoek van de overledene / familie.

New York state okayed the burial of humans and pets together in pet cemeteries after a Hartsdale Pet Cemetery challenge.

Kath.net

Gen.Anzeiger

 

 

2 gedachten over “Bij de beesten!

  1. Het bewijs van mijn slecht en incorrect karakter ! Waarom de ………. niet meegeven met het grof vuil of wegzwieren in een gedesinfecteerde container !

  2. Mooie illustratie voor die christen honden!

    De instroom van vreemden verandert niets aan de fysieke kenmerken van een volk. Mochten er zich binnen dat volk toch geroepen voelen om zich te gaan vermengen dan veranderen die fysieke kenmerken zich langzaam. Veel sneller werken de ideeën die de eigenheid van een volk naar andere paden leiden.
    Onze wereldverbeteraars hoeven niet de uiterlijke kenmerken van een Arabier, Indiër, Israëliet, Turk of Iraniër te hebben om het te zijn. Het volstaat dat ze zich onder hen begeven, hun kranten lezen en zich vertrouwd maken met hun levensopvattingen om het te ZIJN.

Reacties zijn gesloten.