Haal uw boeien en maskers maar al terug boven…

Dat Karel van Wolferen niet zomaar uit zijn nek kletst, werd intussen bewezen door “onze” minister van gezondheidsbezigheden, de onverkozen Frank Vandenbroucke, waarnaar niet màg gerefereerd worden als voormalig trotskist* die zijn communistische huig naar de socialitische wind zette: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/06/02/na-zomer-waarschijnlijk-weer-vaccinatiecampagne/

*https://pnws.be/het-extreem-linkse-verleden-van-minister-vandenbroucke/

2 gedachten over “Haal uw boeien en maskers maar al terug boven…

 1. Nog enkele toelichtingen bij de Frank :
  https://pnws.be/het-extreem-linkse-verleden-van-minister-vandenbroucke/
  met citaat :
  “Het einddoel van een partij als de RAL was volgens Vandenbroucke “een zuivere vorm van communisme, waarin de productiemiddelen geen privébezit meer zouden zijn, er geen marktmechanismen meer zouden bestaan, en er alleen maar dingen zouden worden geproduceerd en verdeeld volgens behoefte.” Het lidmaatschap van Vandenbroucke van extreem-linkse groepen was geen bevlieging, maar goed doordacht. Hij is ook langer lid geweest dan velen kunnen vermoeden… “ (=einde citaat).
  Deze “zuivere vorm van communisme” staat gelijk met een bloeddorstige dictatuur, met een nooit geziene tirannie, slavernij en armoede. De slaaf die volledig afhankelijk is van dit terreurregime met dan het motto : ” rood of geen brood…”.

  Nog een citaat :
  “Frank Vandenbroucke was immers zeer actief in de trotskistische Revolutionaire Arbeidersliga (RAL)…” (=einde citaat).

  En een adept van Trotsky , een bloeddorstig monster en massamoordenaar wordt dan bij de socialisten door Lewie van Leuven binnen gepakt. .. zat in regeringen, en zit er nu opnieuw in als niet verkozene… om het Covid 19(84) complot uit te voeren. Het eerste citaat sluit volledige aan bij The Great Reset van Schwab.. of iedereen arm in een gigantische goelag. En dat is blijkbaar de obsessie van de Frank. Als rijkeluiszoontje is het gemakkelijk het communisme aan andere op te leggen. Neem daarbij zijn Cambridge verleden, een bastion van verraders in dienst van de Stalinisten in Moskou met de beruchte 5 van Cambridge. Is hij de nummer 6 ???

  Ter illustratie van de exploten van Trotsky , een massamoordenaar :
  https://www.winterwatch.net/2022/06/the-hidden-suppressed-history-of-red-terror-in-post-wwi-europe/

  met een citaat uit een reactie, maar de volledige tekst is van belang :
  “Read the following Solzhenitsyn quote and tell me which part is a lie, because I don’t see any.
  “You must understand, the leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media is in the hands of the perpetrators.” (=einde citaat).

  Met dit citaat wordt duidelijk gemaakt wie er momenteel de werkelijk macht is in de wereld.. en dit voor wie het nog niet zou weten !!!!!

  Nog een zin uit de tekst :
  “The destabilized populations of Europe post WWI were naturally terrified of Trotskyite (Leon Trotsky, aka Lev Davidovich Bronstein) red terrorists…” (=einde citaat).

  Toen was er geen internet maar waren de bevolkingen blijkbaar beter op de hoogte van de exploten van dit bloeddorstig monster.
  Een aanhanger van dit monster zit in Vivaldi, een communistische logemaffia bende. Ondertussen dan het eindeloze gelul over extreem rechts , de nazi’s en de fascisten, code woorden voor het verzet tegen dit bloeddorstige communistische monster. En hierover worden er geen vragen gesteld in rechtse en Vlaamse middens ? Waarop zit men te wachten ?

  Dries jonge,.. ofwel zeg je de waarheid over dit Covid 19(84) complot, ofwel zwijg je, nu zit je daar evenzeer te lullen als de tegenpartijen in de kamer.
  Er is een massa info beschikbaar, ook bij Golfbrekers, waar praktisch onmiddellijk na het uitbreken van dit Covid 19(84) complot, kritische vragen werden gesteld, gevolgd door onthullingen. Begin dan ook met de verborgen agenda’s op tafel te gooien en de verraders & saboteurs te ontmaskeren. En stel vragen zonder in je kaarten te laten kijken, maar waarmee je de verraders kan in het nauw drijven. Pas dan zal je gevreesd worden, en volgens Machiavelli is het veiliger gevreesd dan geliefd te zijn. Nu val je daar veel te licht uit, en door de mand, en dat weten de vijanden ook. Zolang dat men zit te jongleren met potten vaseline en pampers, zal men er niet komen.

Reacties zijn gesloten.