Gutmenschen verdienen bedrogen te worden

Afbeeldingsresultaat voor asylbetrugEen gezin woont sinds vijf jaar in Schleswig-Holstein. Toen zij in Merkelland hun entree maakten hadden ze – zoals dat heet, “geen papieren” – maar wel twee kindjes. Syrische oorlogsvluchtelingen waarvoor Mutti Merkel haar armen en de Duitse portemonnee breed open hield. Medische zorgen, speciale lessen voor de gehandicapte dochter, alle mogelijke faciliteiten en zorg om hun traumatische oorlogservaring snel te doen vergeten.

Pas nu zijn de o, zo, efficiënte Duitsers erachter gekomen dat dit gezin in werkelijkheid uit Vrhfstdts lievelingsland, Oekraïne, stamt. Al twee jaar geleden, in november 2016, werd hun asielaanvraag “duidelijk zonder asielreden” afgewezen. De Bamf (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge) gaf aan dat na een taalonderzoek aan het licht was gekomen dat het gezin ergens uit een der Sovjet-republieken afkomstig was. Ergo: het gezin moest vertrekken. De vraag “waarheen” bleef onbeantwoord omdat het herkomstland onbekend bleef.

De dd. instantie voor uitgewezenen is niet op ééndags ijs gegaan, met het gezin naar consulaten en diplomatische instellingen gereden van Georgië, Azerbeidjan, Kazachstan, Kirgistan en Armenië. En nadien ook nog naar deze van Iran, Irak, Libanon en Syrië om duidelijkheid te krijgen over hun afkomst. Zonder resultaat. Uiteindelijk kwam hun echte identiteit aan het licht. Nu pas kunnen ze teruggestuurd worden.
Het gezin “Alo uit Syrië” werd na hun aankomst in het jaar 2014 in Flintbek ondergebracht, gepamperd tot en met door een “vriendenclub van en voor vluchtelingen”. Een derde kind werd geboren.

De Gutmenschenwaanzin en de media spraken er schande over toen ze naar Boostedt (centrum voor afgewezen asielzoekers) moesten verhuizen. De “vriendenclub” blijft hen steunen. Citaat van een “vriendin”: “Ik was geschrokken toen ik van hun leugen hoorde. Maar ik was niet kwaad, maar het werd koud rond mijn hart dat zo lang hebben moeten liegen.”

Vanzelfsprekend eist men hun blijfrecht. Er wordt zoals gebruikelijk op de traanklieren gedrukt en op het lot der kindjes gewezen. Naar verluidt zou de overheid overwegen tegen het gezin een klacht in te dienen wegens bedrog.  Wordt er nu berekend hoeveel ze de Duitse staat gekost hebben en, daarop volgend, teruggeëist?

Het gezin Alo/Aloyan is geen uitzondering in Merkels Gutmenschenrijk. Of misschien toch… het bedrog werd ontdekt.

Familie Aloyan: Eingeholt von der Vergangenheit (met video)