Dank zij de EU is zowel het nazisme als de sovjetunie verdwenen…

Tot deze vaststelling kwam EU-parlementsvoorzitter Tatjani, nadat de Britse fractievoorzitter der conservatieven & hervormers Syed Kamall een socialistische EU-collega n.a.v. een debat over het gevreesde rechtsextremisme de mantel uitgeveegd had met het verwijt dat ook de nazi’s socialisten waren, linkse rakkers dus, zoals de socialistische fractie in het EU-parlement.  Ontzetting alom!

Tatjani besloot tussen te komen om de gemoederen te bedaren met het belerend vingertje dat wij alles te danken hebben aan de EU: de automatische uitschakelmodus van de koffiezetmachines, de kleinere watertanks op de wc’s, rechte augurken en komkommers, schimmelkaas zonder schimmel, slechtzuigende stofzuigers, censuur in alle vormen en maten, een maandelijks verhuiscircus van de EU-praatbarak, die de horeca in de wijde omgeving van Straatsburg doet floreren, echter met enkele te verwaarlozen minpuntjes – de jaarlijkse kost voor de belastingbetaler van 200 miljoen euro en een jaarlijkse belasting voor het milieu van 20.000 CO2… en daar bovenop – applaus! – heeft de EU ervoor gezorgd dat zowel het nazisme als de sovjetunie verdwenen zijn…  Hilariteit alom!

Je krijgt in het filmpje ook onze onvolprezen Vrhfstdt te zien en horen die, als een ware volksmenner (… men herinnere zich Maidan), aandringt op verontschuldigingen aan de rode collega’s.

…En dan zijn ze zelfs nog niet begonnen de band van huidige partijen met het communisme te fileren…

Schuif ineens door naar 01’17” voor deze bijzonder amusante uiteenzetting over de Duitse erfzonde.