Grüne spilzucht

Het is overal hetzelfde. De groene geitenwollensokkenideologie wil iedereen de wet voorschrijven maar veegt er zelf feestelijk zijn voeten aan.

Zoals Grüne Claudia Roth – jawohl, dezelfde die stelde dat immigranten het in puin liggende Duitsland heropgebouwd hebben – die de belastingbetaler 34.783.24 euro* uit zijn zakken haalde om even heen en weer te vliegen, een acte de présence te geven bij de Oscaruitreiking in Hollywood. Toen ze vernam dat Netflix de vliegtuigtickets betaalde, zegde ze beleefd dat ze dit niet kon aannemen, en besliste dat ze die uit eigen middelen zou betalen. Vertaling ‘eigen middelen’: uit de portemonnee van de belastingbetalers.

Rare kwistenbiebels, die groenen. Ze willen alle binnenlandse vluchten verbieden en alle mogelijke verplaatsingen op het geëlektrificeerde openbaar vervoer doen overschakelen, maar vliegen wel even heen en weer naar Hollywood…

Mevr. Roth werd begeleid door drie medewerkers, een zgz. ‘delegatie’ naar de wereld van schone schijn. Alsof ze die moeten gaan opzoeken over de Atlantische Oceaan…

*huidige stand. Er kunnen nog laat opgemaakte facturen binnen druppelen…

We verwijzen ook nog eens naar een koppel klimaatterroristen die niet op de rechtbank verschenen omdat ze even op vakantie waren:

Klimaatkomedianten | Golfbrekers