Gratis zelfklever

De zelfklever lijkt op de vlag van Saoedi-Arabië.  De vertaling van de tekst zou luiden:

‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif’.

Video met meer uitleg van Geert Wilders  via dit bruggetje

Het boe-geroep weerklinkt op alle banken, zowel in binnen- als buitenland.  De jodenvervolging wordt erbij gehaald, racisme, fascisme, Geert met een Hitlersnorretje, doodbedreigingen… Dat is uiteraard perfect toelaatbaar.

geert51

Vrijheid van meningsuiting: nog nooit van gehoord, meneer.

Mocht Filip Dewinter dit ideetje uitgevoerd hebben, hoeveel jaren bak zouden er hem boven het hoofd zweven?

Gratis exemplaar via dit bruggetje

FVE

 

7 gedachten over “Gratis zelfklever

 1. In welke wereld leven wij?
  Ja, dat heeft “hij” gezegd: “Islam is a fascist ideology like apartheid in south Africa.” Nelson Mandela

  De islam is een kanker die zich in het weefsel van onze maatschappij is ingedrongen, en langzaam alle cellen in dit weefsel verziekt en verkankerd, en ons land in al zijn structuren met de grootste zekerheid vernietigd, desnoods met geweld. Zoals nu in Syrië en gisteren in Libië enz.

 2. IK vroeg er al een honderd tal aan, en zal ze verspreiden in Blankenberge en zal er zeker een op de deur van mijn restaurant plakken en ook een op mijn auto

  • Roger,
   Het is nu maar te hopen dat de gewone inboorling (zoals ik) die geen Arabisch begrijpt, denkt dat je de islam propageert en je restaurant voorbij loopt. Toch een moedig initiatief van jou.

 3. Er zijn bij ons ook moedige politiekers , die zonder verpinken het durven zeggen, in het aangezicht van de tegenpartij ! Ondanks zware vermoedens zelfs bewijzen , beweren zii , zonder rood te worden van schaamte , helemaal niets af te weten van geschoemel , onrechtmatig de zakken vullen , legale diefstal plegen , geen weet hebben van voorkennis enz enz , De onschuld zelf ! Bovendien voelen zij , tot hun grote ergenis , zich zoals aangeschoten wild , ze zijn het beu , om door het domme klootjes-volk (dat zijn wij uiteraard) met de vinger te worden nagewezen als postjespakker , zakkenvuller ! Ge moet maar DURVEN, daar is echt moed voor nodig . Ik zie het als een plicht mij te verontschuldigen tegenover respectvolle politici , zoals Fientje , De Gucht , Vandelanot , Dehaene enz enz , omdat ik in een vlaag van zinsverbijstering dergelijke verwerpelijke gedachten van gepleegde oneerlijke praktijken in mij liet opkomen . De MOED van Wilders is van een heel ander gehalte ! Ge moet maar durven , het volk zelfs zijn politieke collega’s , te wijzen op het grootste gevaar , de totale ontwrichting van een samenleving , door een bepaald soort van cultureel en religieus achterlijk krapuul . Het bewijs , die gepubliceerde foto waarop een gevaarlijke idioot bijgestaan door links en rechts twee karnavalzotten met een “opdracht” , voor een nog grotere idioot , “””Kill Geert””” Die psychopaten gaan in de toekomst bepalen wat mag en niet mag !! Dan als orgelpunt , de correcte politiek neemt afstand van de actie Wilders ” amen”

 4. Het viel me direct op maar wilde niets zeggen omdat ik teveel respect heb voor Wilders , maar in die Arabische tekst staat een “dt” fout . Het moet zijn Mohammed en niet Mohammedt . Komt van het werkwoord Mohammedden , Ik Mohammed , gij Mohammedt , zij Mohammed , zij hebben Gemohammed enz

  • René, joeng toch, werd gij door iemand gemohammed? Dat kan zeer doen, zenne! Onze redactie mag er niet aan denken. In elk geval, bedankt voor de toelichting.

Reacties zijn gesloten.