2 gedachten over “Gratis geld uit Nederland…

 1. Hier in NL worden de harde werkers uitgeknepen door torenhoge belastingen en buitenlanders gaan er met de buit van door

 2. Werkende gedetineerden krijgen werkloosheidsuitkering bij staking cipiers!

  Werkende gedetineerden krijgen van de Belgische staat een uitkering als ze in de gevangenis niet kunnen werken omdat de cipiers staken. Ze zijn dan zogezegd technisch werkloos door de staking. Dat heeft minister van Justitie Annemie Turtelboom vandaag in de Senaat toegegeven op vraag van senator Danny Pieters. In 2011 betaalde de Belgische overheid in totaal 10.000 euro aan werkloosheidsuitkeringen uit aan gedetineerden die niet konden werken omdat de cipiers staakten.

  Pieters: “Ik vind het antwoord van de minister hallucinant. Kan het trouwens nog gekker: een uitkering voor gedetineerden die niet aan de slag kunnen wegens een staking. Ik ben verwonderd over dit neveneffect van de stakingen van cipiers.”

  De basis voor het toekennen van een werkloosheidsuitkering is een Ministerieel Besluit van 2004 van toenmalig minister van Justitie Onkelinx. (De rooi madam, dochter van de Marokkaanse Germaine AliBakir……dus zie je’t verband een beetje???)

  Minister Turtelboom bevestigde ook dat er geen planning voorzien is om het systeem te herzien. (hallo Annemie???)

  “Ik ben eerlijk gezegd verbijsterd dat de maatregel nog altijd wordt toegepast en dat de minister niet de ambitie heeft om dit af te bouwen. Een werkloosheidsuitkering is bedoeld als een sociale maatregel. Kan iemand mij uitleggen wat er sociaal is aan het geven van een werkloosheidsuitkering aan een gedetineerde die technisch werkloos is?” SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.