Graag een lijntje voor radicalisering

Blijkbaar vindt het Brusselse parlementslid Fouad Ahidar, diversiteitskompaan van Bert Anciaux, dat er nog niet genoeg ‘geradicaliseerd’ wordt, want hij wil een radicaliseringslijn.  Met tips hoe de radicalisering kan vooruit geholpen worden in de stad-staat BXL.

In Vlaanderen kan je terecht bij de ‘Opvoedingslijn’, maar in Brussel is dat niet meer nodig…

 

6 gedachten over “Graag een lijntje voor radicalisering

 1. Fouad Ahidar , die naam komt me bekend voor , is dat geen ex- IS strijder . Trouwens “radicaliseringslijn ” …ik zie het woordje “radicaliseren en lijn.” heeft dat iets te maken met JoNgErEn die willen radicaliseren en daarvoor een lijn ter beschikking krijgen om practische raadgevingen, waar je moet zijn om een IS strijder te worden , of er voldoende Nutella choco is en coca-cola en dergelijke nuttige tips ….moet het niet zijn “deradicaliseren” Ik zal eens bellen met Bert Anciaux , ik hoop dat hij weer niet aan’t bleten is !

  • Beste Rene,
   Ik vermoed dat er binnenkort zelfs subsidies zullen voorzien worden voor de radicaliseringslijn. Hopelijk heb ik het mis. Maar Bert den bleiter kennende.

 2. Draai dan 797204.
  Een liefdesverhaal der multiculturele Anciaux vet de betaalde landloper .

  • Ik heb dat nummer gedraaid met 0032 ervoor en…ik kreeg inderdaad Will Tura aan de lijn …raar he !

   • Wat ik hiermee bedoelde is dat vrij veel bekende bv’s zich voor de kar van de ‘multiculturele verdraagzaamheid’ hebben laten spannen en politiek correct gratis optraden, veelal naar verkiezing toe.
    De geradicaliseerde jongeren heden ten dagen behoren tot de 4e generatie, wat in feite wil zeggen dat van ‘integratie ‘geen sprake meer mag zijn.
    Ik wacht op een ‘benefit’ of concert die deze wreedheden van deze 4e generatie ‘bezingen’ maar naar de slachtoffers toe.
    Geradicaliseerde jongeren is geen ‘plots’ fenomeen, persoonlijk heb ik dit in mijn buurt bij 9/11 ervaren.
    Tal van voorgaande incidentjes waren fath(a) drivers of kleine criminaliteit.

    Anciaux politiek correcte toerist (landloper)is een voorbeeld van wat en hoe we door imbicielen geregeerd zijn geworden.
    De keerzijde van het ‘cordon sanitaire’ is in zicht!

Reacties zijn gesloten.