Godsdienstvrijheid en recht in de Prachtlanden

Gevreesde Pakistaanse moslim verkrachter wil een katholieke verpleegster, Nazia Masih,  tot een ‘huwelijk’ dwingen.

Pakistans kleine gemeenschap van katholieke christenen werd nog maar eens het slachtoffer van geweld.  Een invloedrijke moslim zakenman in het Sanghar district heeft herhaaldelijk een katholieke verpleegster bedreigd omdat ze niet met hem wil trouwen.  En heeft zelfs klacht tegen haar neergelegd om ze zich verloofde met iemand anders.
Hij deed haar een huwelijksaanzoek met de daaraan verbonden verplichte bekering tot de islam.  Zij weigerde, hij chanteerde haar met de bedreiging van ontvoering en een bad met een allesverwoestend zuur.
De wensbruidegom, Ghulam Muhammad, heeft meer dan een doorsnee reputatie als strijdvaardige moslim, die geen weigering kan aanvaarden.  Hij heeft in het verleden hindoe meisjes ontvoerd, verkracht en verplicht tot de islam te bekeren.  De slachtoffers, die het waagden tegen hem klacht neer te leggen, kregen geen gelijk van de rechtbank.

Een voorbeeld van een uitgevoerde bedreiging met zuur

Op 10 mei kreeg Nazia Masih een niet te misverstane boodschap aangereikt door vier gewapende mannen: aanvaard het huwelijksaanzoek of anders… Zij zocht hulp bij het ziekenhuis, waar ze werkt.  Zonder resultaat.  Haar ouders besloten dan maar de verloving met een plaatselijke christen, Ejaz Joseph, bekend te maken om Ghulam Muhammad te ontmoedigen.  Alles boter aan de galg.  De verlovingsceremonie werd op aanstichten van de ‘beledigde’ Muhammed onderbroken door verschillende politieagenten, die probeerden het verloofde koppel, zonder enig bewijs van een misdaad, te arresteren.  Dan maar de vader en broer intimideren en de verloofde onder druk zetten.
De familie van het meisje vroeg de overheid nogmaals om hulp en legde klacht neer. Een klacht die verticaal geklasseerd werd.   Daarop gooide Muhammed het over een andere boeg: hij stelde dat Nazia zijn vrouw was en dat een familierechtbank moest een vonnis vellen.  De christelijke gemeenschap stond in rep en roer.  De rechtbank besliste vervolgens zich niet te willen mengen in de zaak van een vals huwelijk.
En toch gaf Muhammed niet op.  Familieleden van Nazia en een hoofdverpleegster, een non in Saint Teresa Hospital en goede vriendin van Nazia, worden nu bedreigd.  De overheid wil haar noch bescherming bieden, noch een waarschuwing tegen de moslim uitvaardigen.  Een impasse.

Een week geleden legde Muhammed opnieuw een klacht neer om Nazia te dwingen met hem te trouwen.  Het meisje en haar familie zijn vertwijfeld.  In Pakistan zijn christenen en hindoes loslopend wild en ze hebben generlei recht op bescherming.  Talrijke hindoe meisjes werden ontvoerd en de overheid houdt dit stil.  De familie en de christelijke gemeenschap proberen zowel Nazia als de bedreigde non het land uit te krijgen. Dat zijn vluchtelingen, niet de horden gelukszoekers die de sociale zekerheid doen kelderen.

Het zijn deze moslims, die vanaf het ogenblik dat ze in Europa voet aan de grond zetten, telkens weer godsdienstvrijheid eisen voor hun monsterreligie.

Floriaan Terbeke
Bron: http://www.asianews.it

2 gedachten over “Godsdienstvrijheid en recht in de Prachtlanden

  1. Dit is een zeer-geloofwaardig artikel… helaas staat het op Golfbrekers, en NIET op de plaats waar het ZOU MOETEN STAAN…: ” in àlle media van de Westerse wereld” . 🙁
    Toch een mooi pauwenveer voor de geachte redactie voor die “lepel gal”…: het geeft ons de moed om “in de mate van het mogelijke”, de beestachtige aard van de is*** verder door te geven.

  2. Slechts ” een ” reactie op een ,van de zovele mensonterende en gruwelijke feiten waar de Islam mede verantwoordelijk voor is. Het is bijna dagelijkse kost , de ver weg van mijn bed show . Ik kan me moeilijk voorstellen dat er onder de lezers van Golfbrekers , geen enkele Islamist ,anti racist , Koran sympatisant of bekeerling zou zijn . Onder die groep van de pro- omgekeerde vooruitgang met als einddoel , terug naar Af ,ver weg van de huidige beschaving . Schijnbaar , geen enkel individu , in bedoelde categorie van hersengespoelden , of politiek gemanipuleerden heeft de moed kritiek te uiten op dat invloedrijk moslim Muhammed secreet., een gangster psychopaat , noch op zijn eencellige broeders , die op dezelfde golflengte zitten. Dat zijn geen religie-aanhangers , dat is gewoon tuig , uitwerpselen , schurken van de ergste soort . Het is mijn overtuiging dat de Islam ,zoals trouwens iedere godsdienst , een goede en een slechte kant heeft . De rotte appels moeten eruit ! daar is de rooms katholieke kerk al een tijdje mee bezig ! Het blijft echter een moeilijke opgave voor de Islam , want daar vindt ge met veel moeite een goede appel , of ze gooien hem uit de mand , of hij rot mee , samen met de anderen. Dat is volgens mij de Islam van de 21- stigste eeuw !

Reacties zijn gesloten.