Godsdienst van de vrede, nietwaar?

Diverse bronnen melden dit afschuwelijk bericht over het beleg van het Westgate winkelcentrum in Nairobi:

De gijzelaars in het Keniaanse winkelcentrum Westgate werden gruwelijk gemarteld alvorens ze vermoord werden. Dat vertelde een dokter die tijdens de gijzeling hulp bood aan een Keniaanse krant.
De dokter wenst anoniem te blijven, maar vertelde de Keniaanse krant The Star enkele gruwelijke details over de gijzeling in het Westgate shoppingcenter in Nairobi. ‘Ze verwijderden teelballen, ogen en oren. Bij sommige mensen werden de handen geslepen als een potlood, waarna de slachtoffers hun naam moesten schrijven met bloed. Sommige vingers werden afgeknipt en neuzen werden bewerkt met een tang’, verklaarde de arts.

De man bood eerder al hulp aan slachtoffers van een explosie op een olietanker, in 2009. ‘Maar dat was maar de helft zo erg als nu. Toen hadden de mensen het bewustzijn verloren voor ze stierven. In Westgate kenden ze enkel pijn voor hun dood’, getuigde hij. Volgens de arts werden de lijken van de slachtoffers bovendien aan haken aan het plafond gehangen.
De getuigenissen van de arts worden door de hele wereld met ongeloof en op afgrijzen onthaald. Het nieuws werd evenwel nog niet officieel bevestigd.
Het officiële aantal dodelijke slachtoffers van de aanval op het winkelcentrum staat nog op 67, maar ligt vermoedelijk hoger. Volgens de terroristische organisatie Al Shabaab stierven 137 gijzelaars tijdens de moordende raid.

Lukraak enkele bronnen: The Independent, 

Al Arabiya

The Star

Stuff.co

Nieuwsblad

4 gedachten over “Godsdienst van de vrede, nietwaar?

  1. Ik vraag me af hoe de moslimwereld denkt over hun beestachtige broeders die dezelfde godsdienst aanhangen. Is er dan nergens een officieele reactie te lezen of te horen van geestelijke Islam leiders die hun afschuw kenbaar maken aan de wereld . Die scherp veroordelen en durven beweren dat dergelijke onmenselijke daden niets met een “godsdienst ” te maken hebben , maar een uiting van de meest perverse en sadistische daden die nog niet te vergelijken zijn met een afschuwelijk roofdier.

  2. Het is toch wel heel verwonderlijk toen de gek Hans van Temse (juist geschreven?) zijn waanzinnige daad pleegde was dit dagenlang uitgebreid het “hot item” voor onze media. Specialisten, psychologen, criminologen, politici, enz… konden ieder hun zegje doen. Waar zitten al isten, logen, en politici nu??? Indien deze arts deze informatie niet had vrijgegeven hadden we dan geweten van deze gruweldaden. De gruweldaden van de nazi’s komen ELKE dag wel op een of andere TV zender, 75 jaar na WO 2 met de boodschap ” dit mag nooit meer gebeuren ” (terecht). Daden die nu gepleegd worden in naam van de islam, nog niet op zo een grote schaal als de nazi’s krijgen nauwelijks aandacht in de poco media. Dat maakt hen medeplichtig. Het is natuurlijk poco de partij die dit al jaren aanklaagt en waarschuwt voor de uitwassen van de islam af te schilderen als racistisch.

    • Dat is niet zo moeilijk om te begrijpen Walter . Die Hans Van Temsche pleegde moorden ! Hij schoot mensen dood . Het staat in schril contrast met onze meest vrome Islamieten. Die doden en folteren zomaar niet. Zij doen dat uit overtuiging ! traditie en folklore om Allah te eren , om van hun 72 maagden te kunnen genieten als ze ooit worden opgenomen in zijn paradijzen (of Belgie) . Wat kunnen de “isten-logen en itici” daarvan zeggen, als verdraagzame begripvolle istenlogenitici . Tenslotte de vrijheid van godsdienst is een grondwet. De meest vrome katholieken bidden de pannen van het dak ! De meest overtuigde moslims moorden ! Beide handelingen zijn een uiting van oprechte religieuse gevoelens alhoewel ik de katholieke beleving sympathieker vind . Ge zou beter uw ongenoegen uiten op het BV want dat zijn volgens de meest correcten een hoop onverdraagzame mestkevers , racisten ! Ze zijn zelfs in staat om zijne doorluchtige majestueuse Belgische koning zijn leefloon af te pakken en hem buiten te zwieren samen met de andere parasieten , tafelschuimers en karnavalzotten.

Reacties zijn gesloten.